IRC-Galleria

tiijja

tiijja

my name is very fucking confused

maailman suurin vääryys.Sunnuntai 20.11.2005 03:31

siis mun mielestä ei oo kovin reilua se, et enää emme me tulevat kolmekymppiset sinkkutytsyt saa vetää kalsarikännejä ja laulaa celine dionin all by myselfia niin täysiä kun lähtee. niin niin, emme saa! miksikö? siksi, että nykyään on olemassa sellainen juttu kuin IL DIVO.

huolestuin jo noin vuosi sitten kun IL DIVOsta nousi hirveä hypetys. jo heidän ensimmäinen sinkku, oma versio toni braxtonin un-break my heartista nosti karvani pystyyn. ei miehet saa varastaa naisten nyyhkylauluja. nehän on nimenomaan tehty niitä aikoja varten, kun toivoo ettei miehiä olisi edes keksitty. nyt IL DIVO on palannut - pelottavampana kuin koskaan.

uusimmalla levyllään IL DIVO on raiskannut sinkkujen ykkösbiisin all by myself (no okei kakkosbiisi, koska mikään ei voita aikuista naista). pitäisihän heidän olla nähnyt bridget jonesin päiväkirja-elokuva ja ymmärtää, että viimeistään silloin kyseinen kipale vahvisti asemansa sinkkunaisten yksinoikeutena. kuka muka pitää uskottavana sitä, että laulaisimme kappaletta espanjaksi (tai mikä kieli niillä siinä onkaan) täysillä sellasten ällösiirappimiesäänten säestämänä? minä ainakaan en! ryhtykäämme siis kampanjaan IL DIVOa vastaan!

itse IL DIVO on mielestäni nerokas keksintö. tietääkseni - ja minulla ei koskaan ole kovin varmat tietolähteet (oma muisti) - IL DIVO oli erään herra Simon Cowellin keksimä juttu. simppaherrahan on siis tämä idols-formaatin kehittäjä ja on myös tuomarina toiminut tietääkseni briteissä ja rapakon takana. siis aivan loistavaa, äijä on pohtinut, että mitenkäs sitä sais lisää massia. no, otetaas neljä äijää:
- vaatimus nro 1: kaikki eri maalaisia
- vaatimus nro 2: kaikki omalla tavallaan komeita, täytyy muistaa, että toiset tykkää latinoista ja toiset babyfacejenkeistä, toiset pitkäleteistä ja toiset kiehkuroista
- vaatimus nro 3: kaikki omistavat kohtuullisen lauluäänen (tästä voi joustaa; onhan äänenmuokkauslaitteet keksitty)
aivan loistavaa. Martta 79v tykkää, Riitta 50v tykkää, Anna 30v tykkää, varmasti joku Liisa 16v tykkää ja miksei Oona 4v tykkäis myös. ja rahaa tulee.

ja, kuten nykyaikana on luonnollista (ja järkyttävää), tätä "formaattia" kehitetään, kopioidaan ja jalostetaan eteenpäin minkä keritään. ei hittileffaa ilman paskajatko-osaa. sain kauhukseni kuulla, että suomessa toimii joku aivan samaan periaatteeseen perustuva kvartetti, virtuoso (kyllä on lapsi taas nimen saanut) ja karu fakta on, että ne on jopa menestyneet, ainakin tällä viikolla, suomen virallisella albumilistalla. eikä suomi ole ainoa maa. meinaan ainoa, josta löytyy tällainen feikkiryhmittymä.

Suomen virallinen albumilista - Viikko 46/2005


LISTASIJA ARTISTI ALBUMI VIIME VKO LISTAVKOT

1. IL DIVO Ancora uusi

5. VIRTUOSO Virtuoso 12. 2Lähde: www.yle.fi/top40

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.