IRC-Galleria

tworay

tworay

Perfection is overrated ..but GOOD!

long time no no-lifeTorstai 27.04.2006 16:00

vähään aikaan tullu kirjotettua tännekään mitään. 10 päivän loma meni ohi niin että hujahti ja niin meni melkein tämä viikkokin. ma ti iltapäivät aurinkoa ottaessa uimarannan laiturilla, ke käytiin vähän tetsaamassa pitkästä aikaa ja ihan ok:han se kivassa kelissä on, vaikka taistelusimulaattorien toimivuudet olivatkin lievä pettymys. yritystä ne jonkin verran kyllä lisäsivät. ja olihan siellä ilmatieteenlaitoksen lumitilanneväittämistä huolimatta mettässä lähes puol metriä lunta ja lisäks sellanen äärimmäisen ärsyttävä puolihankikanto johon uppos polvia myöten aina kun vähiten olis odottanut (ja alla toki monasti puolen metrin oja).

ti ja to poistettiin sitten yllätteän pari viisuria lisää, molemmat ylhäältä ja tunnin varoitusajalla. kävi ilmi ettei niitä kesällä ehdi poistaa ja sattu majurilla olemaan tilaa aikataulussa ni pääsin niistä eroon. ja melko läpihuutojuttuja tuntuu nuo ylähampaat olevan siihen alahampaiden tonkimiseen verrattuna.

nyt pitäs vielä vähän loma-asioita sumplia loppuun valmiiksi, täällä kun en perjantain jälkeen tule käymään ennen kuin vasta kuukauden päästä 29.5 (jolloin se viimeinen viisurikin lähtee). eli pari viikkoa komennusta paradice cityssä alias lpr ja sit pari viikkoa sweet holidayin' in my beloved jkl - 16 päivää pelkkää squashia, tennistä ja biitsiä ja välissä ehkä vähän civ4:akin. sit hampaanpoiston ja pääsykokeiden täyttämä tynkä viikko inttiä ja pitkän viikon lopun jälkeen normivlv:n erottamat ampumaleiri ja lauantaille kestävä toinen harjotus. sit juhannus viikon lomaa ja sit onkin pari viikko enää jälellä joista en oikein vielä tiedä mitä teen.. jonkin verran ainakin lomilla, mut perustamisharjoituksesta kuulemma ei pääse luistamaan ja jossain välissä pitäs jotain kotiutumisjärjestelytkin ja -tarkastukset hoitaa. infernaalisimmassa skenaariossa voi jäädä lomapäiviä käyttämättäkin (voi sitä sirpaloitumista). aiemmmin ois niitä kannattunu ruveta kylvämään.

vois mennä vielä palvomaan hetkeksi apolloa, viikonloppuna sitten dionyysöstä ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.