IRC-Galleria

tworay

tworay

Perfection is overrated ..but GOOD!

fight for your rightKeskiviikko 22.03.2006 16:04

mikään ei piristä viikon alkua kuin maanantaiaamuinen vilkaisu viikko-ohjelmaan, joka kertoo yllättäen, että olet seuraavan viikonlopun kiinni. kaikkein eniten kun vuosiakin on pian tulossa lisää ihan pyöreitä lukuja ja olisi jonkinmoista halua päästä sitä edes hieman juhlistamaan. onneksi ups.kok. parkkinen oli taas ajoissa paikalla valmiina ruikuttamaan ja huikealla diplomatian näytöksellä saimme kuin saimmekin pudotettua kiinni jäävien apukouluttajien määrän 7:stä 1:een, eli jokaiselle tulee yhä vain se yksi gines. omani vielä parin viikon päästä edessä...

eikä se sit ollut ainoa loma-asia minkä kanssa joutui painimaan. koko ajan saa olla taistelemassa oikeusturvansa puolesta. kiva kun ensin anoo lomat, lomat myönnetään, sit ne perutaan ja sit kuitenkin otetaan lomapäivä käytettynä pois.. uuteen lomalappuun kun hain merkinnät ni tuli ilmi tämä vakava puutos. ja tietenkin TkkK:n lomakirjat paluuaikoineen ja kaikki muut todisteet paikallaolostani loistavat täydellisellä puuttumisellaan. ei kun vaan kirjallista selvitystä kehiin ja peukut pystyyn ja muut sormet ristiin. Ihanaa kun vaihtuu kirjat koko ajan paikasta toiseen ja saa olla vielä lisäksi viikkovahvuudessa missä milloinkin, ja yleensä vielä aivan ihan muualla kuin missä kirjoilla on. vaik ois miten lepiä ohjelman mukaan ni ajan kyl saa byrokratian kanssa painiessa hyvin kulumaan. ymmärtänette jos hieman uskoni suomen puolustusvoimiin kärsii.

nii ja sain lopulta eilen ajat sitten maksetut kurssiverkkarit <3 niitäkin sai metsästää niin että riittäs laatuquestiksi mihin tahansa mmorpg:een.

PS: varoitan vuoden pestissä olevia, että varusmiespalvelus käy kovin rankaksi viimeisellä kolmanneksellaan

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.