IRC-Galleria

ultra

ultra

- puolet läpästä on aina totta

Ville Pusa & Christa Renwall - EternallyKeskiviikko 25.01.2006 01:36

Ã…h. Ihanaa.

Katoin uusimman kaksnelosen. Jack oli hurja ja pisti taas äijää kylmäks. Sakset kaulaan, oli aika karun näköstä. Nään varmaan joka yö siitä painajaisia =((((

Tänään oon yrittäny vähän siivota. Sit kävin tampereentien prises ostoksilla ja hain samalla siskon ja toin sen keskustaan. Kävi kattomassa mun uusia kalusteita ja sillee. En siis ollu töissä, vaan ihan vapaapäivää vietin. Huomenna sit taas iltavuoroon.

Kämpänhaku edistyy. Ehkä. Löysin unelmakämpän. Ehkä. Ja se on tässä ihan lähellä. '04 remontoitu, 2 neliöö isompi ku tää mun nykyinen ja isompi, lasitettu parveke. Ja vaan hitusen kalliimpi ku tää mun nykynen. Ainoo vaa, että sen esittely on ylihuomenna ku oon töissä xDDDDDDD No, kyllä mä keksin keinot! Nii siis kai se pitäis käydä kattoo ennen ku mitään nimii menee kirjottaa paperiin nii.

Tarkotus ois kattoo nyt viel yks Supernaturalin jakso. Edellisen katoin eilen ja oli suht hyvä ja jäi viel periaattees aika jännään kohtaanki. I'm working on it.

Niin ja pistin oletuskuvaks tommosen ikiwanhan kuvan ku ei oo uusiakaan. Niin ois jo aika saada uus kuva, mutta ku ei ni ei. Laitetaa sit oikeen kunnolla wanha. Silloin muinoin tätä ois kutsuttu kierrätykseksi. Oonkohan ees 18 tossa kuvassa :O En välttis oo. OMG LOL xDDD

Mut joo, nyt se Supernatural ja sit ehkä nukkumaan

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.