IRC-Galleria

ultra

ultra

- puolet läpästä on aina totta

Anna Eriksson - Leikin loppuMaanantai 28.11.2005 23:46

Moi.

Tulin äsken töistä. Siellä oli kurjaa.

Eilen oli varsin mukavaa, kun Terhi häädetiin BB:stä. Hennan putoaminen Idolsista ei ollut niinkään mukavaa, koska joukossa on edelleen idiootti-Ilkka. Tän vuoden Antti Tuisku - pikkutyttöjen äänillä jatkoon. Tosin sillä erolla, että Ilkka laulaa jopa huonommin kuin Tuisku, ja esiintyy kiljardi kertaa huonommin... Vai oonkohan sanonu näin jo joskus. No ihansamaihansama.

Anna Eriksson on ihan ihana!

Näkemiin.

Madonna - Super PopPerjantai 25.11.2005 00:23

Oho, en oo muka kirjottanu kahteen päivään. Ei ole mahdollista.

No, ei tässä mitään oo tapahtunu ettei sillä... BB:n finaali lähestyy ja pitäs ehkä vähän suunnitella asioita.

Krooh. Meen nukkuu.

Helt Okej!Tiistai 22.11.2005 01:47

Helt Okej! -tunnari oli vähän niinku kohokohta lukiossa ruotsin tunneilla. *saa fläspäkkejä* xDDDDDDDDDDDDDDD

Tänään oli vapaapäivä. Ja sen kyllä huomas. En käyny missään. Mitä ny parvekkeella pari kertaa. Huomennakin on vapaa. Huomenna kyl aattelin et jos kävis pesee vähän pyykkiä ja vaikka tos kaupungilla pyörähtämässä.

No, tänään mä katoin tuttuun maanantaiseen tapaan Desperate Housewivesin (siis season 2) ja se oli tuttuun tapaan varsin mainio. Mä en tosin lämpene hirveesti niille uusille tyypeille... en oikeen tiiä miks.

Ei mulla muuta

Spice Girls - WannabeMaanantai 21.11.2005 01:50

Ristiriitaisuuksien ilta.

Niin siis olin mä töissäki aamulla neljä tuntii, pääsin jo kahdelta kotiin ja olin ilonen, koska oli joulunavaus, ja väkee ihan kiitettävästi liikkeel. Varmaan myöhemmin viel enemmän. Nii isukki ja äityliki oli käymässä.

Mutta asiaan. Ristiriitaisuuksien ilta alkoi Robinsonissa. Juuso hävis kaksintaistelun ja joutu lähtee kisasta. Juuso ei ollu mikään mun suosikki, mutta se Hulpio on täys mulkero, niin olisin halunnu sen putoovan. Se otti päähän. Koskemattomuuskisassa onneks Jason voitti. Oli kiva juttu myös se, että ne jotka onnistu siinä ni ne sai ainoostaan äänestää saarineuvostossa. Olin supertyytyväinen kun se Hulpio äänestettiin pois.

Robinsonin jälkeen siirryin Idolsin pariin. Kaikki oli aika huonoja, mut Henna hurmasi ja Roni oli selkeesti huonoin. Pelkäsin, että Roni pääsee silti jatkoon. No, Idolsin jälkeen käänsin Subille ja BB:n pariin. Äänestystilanteen ollessa niinkin tasainen olin toiveikas sen suhteen, että ääliö-Perttu vois vihdoinkin saada häädön, mutta sen sijaan kisan ylivoimaisesti paras äijä saikin lähteä. Kyllä ne suomalaiset sit tietää! Mieluummin sit Tiinaki ku Mika. Mut eih.

Idolsin äänestystulos oli sit taas positiivinen ylläri: ällö-Roni sai lähteä! Ärsytti tosin, että Henna sai toisiks vähiten ääniä, vaikkei ollu todellakaan niin huono >:/

No, loppuillan/yön aattelin viettää katsomalla esim. Supernaturalia, Invasionia ja Prison Breakia, kun niitä on sopivasti katsomatta. Että moi moi vain!

Jennifer Lopez - Love Don't Cost A ThingSunnuntai 20.11.2005 01:15

En ees tiedä miks kuuntelen tota... No, se nyt vaan soi. Ei mahda mitää.

Tänään... No, nukuin yöllä ehkä n. tunnin. Ei vaan taas saanu millään nukuttua. Ja sit kun nukahti ni eikös sit soinuki jo herätys. Ilosena ja reippaana lähdin ajelee töihin. Olin ihan wtf ku katoin ikkunasta: lunta! Ensilumi tuli kyllä vähän ennemmin kun kuudelta xDDDDD Vai mahtokohan lunta tulla jo eilen... en ees muista ku olin koko illan sisällä. Töissä nääs.

Nii, olin tänäänki töissä siis tosiaan, 5h, joista viimeset 2h mun piti olla kassalla, mut olin pahis ja lintsasin, ku oli yks sairasloma ja kaikkee ja tekemistä oli vaikka millä mitalla. Yritin parhaani mukaan vältellä niitä pikkupomoja. Aika hyvin onnistuinkin.

Nyt tulee <Terhi Kokkonen - Onnen varjot> <333 Ihana Terhi <3333 Siis just Kokkosen Terhi, ei siis TenaTerhi. SMG:ltäkin uutta matskua odotettavissa pian. ihQ.

Moicca.

51koodia - PeilityyniLauantai 19.11.2005 01:59

Jee, kerrankin Survivor päättyi kivasti. Se on olluki sit melkeenpä ainoa positiivinen asia tässä päivässä. Mulla kyl sekoo niin totaalisesti pää eräidenkin tyyppien kanssa töissä, et joku päivä kyl flippaan ihan totaalisesti. Onneks siellä on niitä hyviäkin tyyppejä, mutta ihan tosissaan... AAARGH!

Tähän on hyvä lopettaa:
Yksin maailmaasi jäät, jos et voi luottaa kehenkään.

Vielä kun tiedostais sen itsekin

Tiktak - SankaritarPerjantai 18.11.2005 00:16

En tykkää Tiktakista... vois siis vaihtaa musaa :P UB:tä pitkästä aikaa, joo!

Ei mulla oikee mitään. Nukuin ehkä puol tuntia viime yönä. En tiedä miks ei nukuttanu, mutta yllättävän pirteä olin kumminkin töissä :O jonkun sortin "päiväunet" tosin nukuin Big Brother extran aikaan.... eiku ainiin, ostin tänään tallentavan dvd-soittimen! Niin, mihin jäinkään. Niin siis mä testasin sitä uutta soitinta nauhottamalla pätkän BB extraa, ja se toimi ja sit rupes väsyttää kummasti ja olin silleen puoliunessa siinä n. puol tuntia ja heräsin sopivasti salkkareiks... tai siis kuulin kyllä taustalla BB-ääniä, eli en ihan täysin unessa ollu, mutten täysin hereilläkään. Mut tiesin kumminkin millon pitää herätä salkkareita katsomaan :P

Huomenna iltavuoroon. Lauantaina aamuun. Jippiaijei.

Anna Eriksson - JääTorstai 17.11.2005 01:06

Viikon ainoa vapaapäivä. Jes. Lusmuilin koko päivän. Kaupassa oli pakko käydä, mutta en sen kauemmaksi kun tohon lähi-Saleen viittiny mennä. Ruoaksi tänään oli yllättäen pakastepyttipannua. Nam! Ja kun Salen valikoimiin ei kuulu paahtosämpylät oli tyydyttävä porkkanamuhkuihin, jotka maistuikin tosi hyvältä pitkästä aikaa.

Pitäs ehkä olla jo nukkumassa, kun on kumminkin aikanen herätys aamulla. Ei vaan pysty kun nukuin tänäänkin vissiin johonki klo 13 asti... Tai siis kun ei vaan tuu uni. Kahta pirteempänä sit aamulla. Ainiin, pitäskin ehkä laittaa kahvinkeitin valmiiks aamua varten. Kävin pistää auton lämmitykseen jo aiemmin.

Pakko vaan jaksaa nyt kun vielä on töitä. Jos sit vaiks vuodenvaihteen jälkeen ettis uutta työtä. Tai pakkohan mun on ollu täs koko ajan hakee, mutta jos ei kerta tunteja heru tarpeeks tuolta ku vast ens kesänä ni pakkohan sitä on jotain muuta kehittää. Ei kymmenellä viikkotunnilla oikee elä. Mutta joo, meenkin täst nukkumaan. Tai, no katon Conania kun en kumminkaan saa unta mut kumminkin. Pois koneelta. Heippa.

Nylon Beat - Kreisi oon (live)Tiistai 15.11.2005 01:38

Törkeen kova biisi. Oon ihan fiiliksissä. Tosin tuo biisi saa kyllä monessakin mielessä surulliseks. Tulee esim. Jonnaa ja Eriniä ikävä ja kaikkee...

Ei sit noussu kissa pöydälle. Epäonnistuin sit siinäkin. En vaan saanu tilaisuutta, ku... selitys kyllä löytyy joka asiaan!

Ei tää nyt oikein kulje.

The Cardigans - GodspellMaanantai 14.11.2005 14:28

Eilen oli isänpäivä ja olin kotikotona isänpäiväaterialla.

Tulin kotiin sopivasti kun Robinson alkoi. Inhottavaa, kun Idols alkoikin jo 19:20, niin meni ikävästä Robinsonin kanssa päällekkäin. No, hyvin silti selvisin :P Robinsonin loppuratkaisu oli miellyttävä. Idolsissa Katrin suoritus oli hienoinen pettymys, mutta on se silti niin IIIIIHANA <33333 Ilkka oli ihan luokattoman Huono ja ois ehdottomasti ansainnu pudota, mutta pääasia kuitenkin oli, ettei tuomareiden johdattelu onnistunut ja Henna sai ansaitusti vielä jatkaa kisassa! Hyvä, Henna! Roni oli yhtä ällöttävä ku aina ennenkin. Agnes oli aika valloittava. Ketäs siellä vielä oli? No, Pete ja Pauliina... mitä niistä nyt oikeen voi sanoa. Sanotaanko nyt vaikka, että ihan oikein, että Pauliina "huom. olen lihava. jos siis et äänestä minua jatkoon, olet paha ihminen" Kumpulainen tippui. Joo.

BB:ssä kyllä petyin, sillä oisin oikeestaan halunnut Tiinan pihalle mieluummin (mieluiten tietty Tena-Terhin), mutta näin tällä kertaa. Timon haastattelu oli ehkäpä paras tän astisista häätöhaastatteluista. Ja mukava ylläri oli ne yllärinimeämiset. Harmi vaan, että kesti näin kauan, että ne keksi jotain yllättävää ohjelmaan... Voi kunpa Terhi vihdoinkin ois äänestyksessä. Vähänkö sillä varmaan lorahtaa vahinko sille nojatuolille, kun Mari ens sunnuntaina sitä haastattelee seuraavana häädettynä. Aijai!

Mutta nyt töihin. Hep!