IRC-Galleria

ultra

ultra

- puolet läpästä on aina totta

Johanna Pakonen - Kerta viimeinenPerjantai 27.01.2006 19:35

Joku ääliö sai The Kämpän, enkä minä.

Kuolen.

Paula Abdul - Straight UpTorstai 26.01.2006 18:20

Äsken oli The Kämpän esittely. Kuolen ehkä jos en saa sitä, mut aika jumalaton tuuri saa olla jos sen saa. Mut angstaan jo valmiiks.

Katoin eilen American Idolia ja rupes soimaan toi biisi päässä. Vaikkei ne osannukaan laulaa sitä ne tyypit.. Mut nii.

Ville Pusa & Christa Renwall - EternallyKeskiviikko 25.01.2006 01:36

Åh. Ihanaa.

Katoin uusimman kaksnelosen. Jack oli hurja ja pisti taas äijää kylmäks. Sakset kaulaan, oli aika karun näköstä. Nään varmaan joka yö siitä painajaisia =((((

Tänään oon yrittäny vähän siivota. Sit kävin tampereentien prises ostoksilla ja hain samalla siskon ja toin sen keskustaan. Kävi kattomassa mun uusia kalusteita ja sillee. En siis ollu töissä, vaan ihan vapaapäivää vietin. Huomenna sit taas iltavuoroon.

Kämpänhaku edistyy. Ehkä. Löysin unelmakämpän. Ehkä. Ja se on tässä ihan lähellä. '04 remontoitu, 2 neliöö isompi ku tää mun nykyinen ja isompi, lasitettu parveke. Ja vaan hitusen kalliimpi ku tää mun nykynen. Ainoo vaa, että sen esittely on ylihuomenna ku oon töissä xDDDDDDD No, kyllä mä keksin keinot! Nii siis kai se pitäis käydä kattoo ennen ku mitään nimii menee kirjottaa paperiin nii.

Tarkotus ois kattoo nyt viel yks Supernaturalin jakso. Edellisen katoin eilen ja oli suht hyvä ja jäi viel periaattees aika jännään kohtaanki. I'm working on it.

Niin ja pistin oletuskuvaks tommosen ikiwanhan kuvan ku ei oo uusiakaan. Niin ois jo aika saada uus kuva, mutta ku ei ni ei. Laitetaa sit oikeen kunnolla wanha. Silloin muinoin tätä ois kutsuttu kierrätykseksi. Oonkohan ees 18 tossa kuvassa :O En välttis oo. OMG LOL xDDD

Mut joo, nyt se Supernatural ja sit ehkä nukkumaan

Movetron - Kylmä cappuccinoSunnuntai 15.01.2006 16:20

Newsflash!

Kävin äänestämässä.

Shania Twain - You're Still The OneSunnuntai 15.01.2006 02:22

Nii.

On siis ollu vapaapäivä, en oo ollu töissä. Nukuin n. klo 13 asti. Hups.

Huomiseks on sit kasaantunu vähän tekemistä. Voi ei. Äänestämässä pitäs käydä ja sen lisäks vielä pitäs käydä hakemassa porukat terminaalista ja kuskata ne Naantaliin. Laivalla siis olivat. Tai ovat tälläkin hetkellä, mut nii. Saan sit kuulemma tuliaisia jos suostun. Jee.

Ihan omituista olla viikonloppuvapaalla. Ei vaan oo tottunu tämmöseen. Ja viel ens viikonloppunakin. Huisia. Tosin ens viikonlopuks on vähän ohjelmaaki suunnitteilla. Ooh.

Ei kai tässä kummempii. Moi.

Movetron - LähdenKeskiviikko 11.01.2006 00:07

Lähden maailmaa tutkimaan,
en jää mä tänne nyyhkyttämään.
Poistan tän luvun kirjastain,
kuin tahra musteen olisit sä vain.

\o/

Ns. elämässäni on nyt siis alkanut uusi aikakausi uuden työpaikan merkeissä. Kaks työpäivää on takana ja ihan mukavalta on vaikuttanu. Ja työmatka on ihanan lyhyt <3333333333333333333 xDDDDDDDDD Tänään oli jo heti joku palaveri, ja etukäteen pelkäsin et joudun menee johonki eteen ja esittäytyy, mut onneks ei tarvinnu. Pomo vaan sit sano, et tässä on ville, joka aloitti meillä eilen. ville on semmonen MONIOSAAJA. lol.

Atomik Harmonik - Turbo polkaSunnuntai 08.01.2006 19:19

Prisma-aika on nyt siis ohi. Sain heviläisiltä läksiäislahjaks tommosen herkkukorin, mis on oikeesti kaikkee hyvää (oli siel siideriiki xD). Vierailtani (priseläisiä siis myös) sain myös alkoholia. Muuten ei kyl ilta menny ihan suunnitelmien mukaan, mut ei mahda mitää. Tuli sentään joku paikalle. Näin jos väkisin yrittää positiivisesti ajatella :P

Huomenna sit klo 12 uuteen paikkaan. En osaa ees jännittää o_O

51koodia - KylmäjärviLauantai 07.01.2006 03:11

1 prisepäivä jäljellä xDDDD

Tosiaan, huomenna se sit loppuu. Ei mulla oikeestaan muuta sanottavaa ookaan. Muuta ku että tänään siivosin vähän.

Moi

Akcent - KyliePerjantai 06.01.2006 01:32

2 prisepäivää jäljellä \o/

Ties kuinka monetta kertaa peräkkäin soi toi biisi. Kuulin sen tänään radiosta ku tulin töistä kotii. Piti heti selvittää mikä se oli. Tää ois voinu olla vaik joku kesähitti jos ois kesällä julkastu... vai onkohan se, en vaan oo kuullu :P

No mut joo, pitäis mennä jo nukkumaan. Huomenna aamulla iloisena inventoimaan. Sit kotiin siivoomaan. Täällä tosin alkaa olla jo ihan siistiä, kun on kaikki rojut jo saatu pois, uudet huonekalut kasaan ja paikoilleen jne... Ostin tänään talouspaperirullatelineen. Huomenna haen porukoilta, tai mahdollisesti ne toimittaa mulle, boolimaljan.

Eipä mulla muuta.

Madonna - SorryTorstai 05.01.2006 00:46

3 prisepäivää jäljellä :O

Vähiin käy. Olin tänään iltavuorossa. Oli pakko laittaa viel ranskikset uuniin, kun oli nälkä. Huomenna pitää herätä taas ajoissa ja suunnitella vähän läksiäisiä. Tai ei ehkä suunnitella, vaan varmistaa, että on kaikki välttämätön. Vielä on tyyppejä kutsumatta. Saas nähdä... Kokosin viime yönä ton kirjotuspöydän. Porukat kokos ton tv-hyllyn. On ne hianot.

DRAAMA ALKAA SUNNUNTAINA. SAMÖLÄND.
Vihaan hieman sitä mainosta...