IRC-Galleria

ultra

ultra

- puolet läpästä on aina totta

Akcent - JokeroSunnuntai 26.02.2006 16:55

Tuossa kun pakkasin tavaroita laatikoihin, löysin kasan vanhoja yläasteella kirjoittamiani äidinkielenaineita. Lukaisin niitä pari ja aattelin tuon parhaan kirjoittaa tänne kaikkien iloksi =)

Perintö (kirjoittanut Ville S. 7A)

Raili istuu kotonaan ja tarkistaa lottoriviään. Hän huomaa, että hänellä on seitsämän oikein. "Ja voitonjako kuullaan hetken kuluttua", sanoo TV:n kuuluttaja. Kun jokerin voittonumeroa arvotaan, Raili soittaa siskolleen Raisalle, joka tulee heti onnittelemaan. TV:ssä sanotaan 7 oikein -tuloksia löytyneen vain yksi kappale, ja Raili voittaa koko potin. Railin mies, Raimo, palaa töistä ja hakee shamppanjaa varastosta. Raili soittaa aikuisille lapsilleen, Riikalle ja Roopelle, ja lapset lupaavat tulla heti kotiin. Raili, Raimo, Raisa, Riikka ja Roope juhlivat kaikki yhdessä lottovoittoa.

Yöllä Raimon käydessä vessassa, kuuluu kun Raili kirkuu. Kaikki rientävät Railin ja Raimon makuuhuoneeseen katsomaan; Railia oli puukotettu, hän on kuollut. Aamulla alkavat poliisikuulustelut, ja poliisin epäiltyinä ovat kaikki talossa olleet.

Raisan pyjamasta löytyy verta, Raisa pidätetään. Raimo ehdottaa perinnönjakoa, ja päätetään, että testamentti luetaan seuraavana päivänä. Poliisi löytää talonmies Riston harmaita hiuksia Railin sängystä. Murha-ase löydetään, ja siinä on Raimon ja Riston sormenjälkiä.

Seuraavana päivänä selviää Riston perineen Railin rahat. Risto löydetään kuolleena asunnostaan. Raimoa epäillään Riston tappajaksi ja juttu menee oikeuteen. Raimo palkkaa Rauli Ruohosen lakimiehekseen. Rauli kertoo nähneensä koko öisen Riston ampumakohtauksen. Riston ex-vaimo Reija ampui Ristoa, varasti rahat ja lähti Romaniaan. Reija soittaa Raulille ja lahjoo hänet todistamaan Raimoa vastaan ja pyytää Raulia luokseen Romaniaan. Rauli suostuu, ja Raimo joutuu vankilaan, jossa myöhemmin tekee itsemurhan. Roope ja Riikka lähtevät Raijan ja Raulin perään hakemaan rahoja.

Roope ja Riikka soittavat syöpää sairastavalle Raisalle ja kertovat, että he saivat rahat ja ovat matkalla kotiin. Roope huumasi Raulin ja Reijan lääkkeillä, ja he menettivät muistinsa ja Roope uskotteli heille, että he ovat ruotsalaisia turisteja.

Raisa, Roope ja Riikka jakoivat rahat ja elävät kaikki omaa elämäänsä kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

Opettajan arvio: 7. Tarinasi menee vähän "överiksi"!

Mitennii? No eihän menny.

Luminita Anghel & Sistem - Let me tryTorstai 23.02.2006 23:11

Vois sanoa, et tänään oli kevään alun ensimmäinen päivä. Olin tänään aamuvuorossa, ja alunperin mun piti olla klo 14 asti töissä, mutta eilen lupasin jatkaa klo 16 asti, viimeset 2h kassalla. Mutta tänään sit kahdelta kaikki kassat olikin käytössä ni sain kumminkin lähtee aikasemmin ja aurinko paisto siihen malliin, että aloin uskoa, että ehkä talvi alkaa pikkuhiljaa jäädä jo taa ja kevät alkaa tehdä tuloaan. I can't wait!

Huomenna sitte vielä työpäivä ja sit onkin viikonloppuvapaa! Aattelin mennä prismajengiä moikkaamaan, saa nähdä jaksaako sitä herätä ajoissa, että sit enää jaksaa mihinkään lähteä :P Ens viikolla sitte muutto. Tai, no ei sen kanssa vissiin oo mitään kiirettä sinänsä, kun nähtävästi tätä kämppää ei kukaan oo huolinu, ni mulla on sit kaks osoitetta maaliskuussa :P Mutta kyl yritys on kova siirtää ainakin suurin osa kamoista jo tiistaina uuteen osoitteeseen.

Hain eilen kännykkääni soittoääneksi Bubble Bobble -themen. Vähänx ihQ. Tekee heti mieli pelata Bubble Bobblea, teenpä niin!
nii Suvi jotai haasto

KOLME NIMEÄ, JOITA TOTTELET:
1. Ville
2. Viltsu
3. Se yks mitä en haluu kertoo omg lol xD

KOLME ASIAA, JOISTA PIDÄT ITSESSÄSI:
1. Aika
2. hiljaista
3. on

KOLME ASIAA, JOISTA ET PIDÄ ITSESSÄSI:
1. Keho
2. Pää (myös sillee niinku sisält junou)
3. Päämäärättömyys

KOLME ASIAA, JOTKA PELOTTAVAT SINUA:
1. Paikalleen jämähtäminen
2. Epäonnistuminen
3. joo enpä keksi tähän sit muuta ku vaikka että korkeat paikat, mut nekään ei kyl pelota, ainakaan kaikki korkeat paikat eikä aina

KOLME ASIAA, JOTKA OVAT OLENNAISIA PÄIVÄSSÄSI:
1. Työ
2. Musiikki
3. Tv

KOLME ASIAA, JOTKA OVAT PÄÄLLÄSI NYT:
1. Vaaleansiniset bokserit
2. Jack&Jones farkut
3. Valkoinen 51koodia t-paita

KOLME LEMPIBÄNDIÄSI (NYT):
1. PMMP
2. 51koodia
3. Scandinavian Music Group

KAKSI TOTUUTTA JA VALHE:
Oon...
1. ...luotettava
2. ...kiva(, ihana ja)
3. ...viaton

KOLME ASIAA, JOTKA VIEHÄTTÄVÄT SINUA SUKUPUOLESSA, JOHON OLET MIELTYNYT:
1. Pituus
2. Silmät
3. Hiukset

(Tosi uskottavaa)

KOLME ASIAA, JOITA KUUMEISESTI HALUAT TEHDÄ NYT:
1. Mennä baariin
2. Olla humalassa
3. Olla vielä enemmän humalassa

KOLME URAA, JOITA HARKITSET:
1. Tj
2. Tj
3. Tj

KOLME PAIKKAA, JONNE HALUAT MENNÄ LOMALLA:
1. New York
2. Shanghai
3. Ateena

KOLME ASIAA, JOITA TAHDOT TEHDÄ ENNEN KUOLEMAASI:
1. Rikastua
2. Rakastua
3. Olla onnellinen (hyi, imelää)
Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjota kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein.
Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa.

Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta. <3

Annika Eklund - Shanghain valotTorstai 02.02.2006 02:06

Suvii haasto mut tämmöseen sit...

TEHTÄVÄNANTO: Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni.
Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. Inhoan parranajogeelipurkkien sitä "annosteluosaa", koska vielä tähän päivään mennessä en ole törmännyt kunnolliseen sellaiseen. Siis kun se "vuotaa" vielä käytön jälkeen. Ja mulla on tapana laittaa se korkki siihen päälle heti, kun oon ottanu siitä tarvittavan määrän sitä geeliä, ja sitten myöhemmin päivällä kun käyn vessassa, mun on pakko pestä se korkki, koska se sisusta on ihan yltä päältä siinä geelissä kun sitä vuotaa sieltä.

2. Vihaan odottamista. Siksi en olekaan juuri ikinä ajoissa missään ja myöhästelen junista/busseista/tapaamisista jne. Esimerkiks töihin en lähde ikinä minuuttiakaan liian aikaisin.

3. Tunnustan myös irvisteleväni hissin peilille. Siis jos olen yksin hississä. Useimmiten myös, kun olen tulossa humalassa kotiin baarista tms. mulla on myös tapana puhua itsekseni hississä.

4. Kun oon yksin töissä maito-osastolla, tarkemmin sanottuna maitokaapissa, niin mulla on välillä tapana kommentoida ääneen asiakkaita ja niiden touhuja, koska tiedän, etteivät he kuule ääntäni.

5. Kun ajan autoni parkkiruutuun, sen täytyy tulla suoraan. Ja viereisiin autoihin pitää jäädä suunnilleen saman verran tilaa. Jos ei mee ekalla kerralla, vekslaan niin kauan ku on ok.

HAASTAN:

Katjus
moodswinger
BiXenSation
Hammeri
yadee

Johanna Pakonen - Kerta viimeinenPerjantai 27.01.2006 19:35

Joku ääliö sai The Kämpän, enkä minä.

Kuolen.

Paula Abdul - Straight UpTorstai 26.01.2006 18:20

Äsken oli The Kämpän esittely. Kuolen ehkä jos en saa sitä, mut aika jumalaton tuuri saa olla jos sen saa. Mut angstaan jo valmiiks.

Katoin eilen American Idolia ja rupes soimaan toi biisi päässä. Vaikkei ne osannukaan laulaa sitä ne tyypit.. Mut nii.

Ville Pusa & Christa Renwall - EternallyKeskiviikko 25.01.2006 01:36

Åh. Ihanaa.

Katoin uusimman kaksnelosen. Jack oli hurja ja pisti taas äijää kylmäks. Sakset kaulaan, oli aika karun näköstä. Nään varmaan joka yö siitä painajaisia =((((

Tänään oon yrittäny vähän siivota. Sit kävin tampereentien prises ostoksilla ja hain samalla siskon ja toin sen keskustaan. Kävi kattomassa mun uusia kalusteita ja sillee. En siis ollu töissä, vaan ihan vapaapäivää vietin. Huomenna sit taas iltavuoroon.

Kämpänhaku edistyy. Ehkä. Löysin unelmakämpän. Ehkä. Ja se on tässä ihan lähellä. '04 remontoitu, 2 neliöö isompi ku tää mun nykyinen ja isompi, lasitettu parveke. Ja vaan hitusen kalliimpi ku tää mun nykynen. Ainoo vaa, että sen esittely on ylihuomenna ku oon töissä xDDDDDDD No, kyllä mä keksin keinot! Nii siis kai se pitäis käydä kattoo ennen ku mitään nimii menee kirjottaa paperiin nii.

Tarkotus ois kattoo nyt viel yks Supernaturalin jakso. Edellisen katoin eilen ja oli suht hyvä ja jäi viel periaattees aika jännään kohtaanki. I'm working on it.

Niin ja pistin oletuskuvaks tommosen ikiwanhan kuvan ku ei oo uusiakaan. Niin ois jo aika saada uus kuva, mutta ku ei ni ei. Laitetaa sit oikeen kunnolla wanha. Silloin muinoin tätä ois kutsuttu kierrätykseksi. Oonkohan ees 18 tossa kuvassa :O En välttis oo. OMG LOL xDDD

Mut joo, nyt se Supernatural ja sit ehkä nukkumaan

Movetron - Kylmä cappuccinoSunnuntai 15.01.2006 16:20

Newsflash!

Kävin äänestämässä.

Shania Twain - You're Still The OneSunnuntai 15.01.2006 02:22

Nii.

On siis ollu vapaapäivä, en oo ollu töissä. Nukuin n. klo 13 asti. Hups.

Huomiseks on sit kasaantunu vähän tekemistä. Voi ei. Äänestämässä pitäs käydä ja sen lisäks vielä pitäs käydä hakemassa porukat terminaalista ja kuskata ne Naantaliin. Laivalla siis olivat. Tai ovat tälläkin hetkellä, mut nii. Saan sit kuulemma tuliaisia jos suostun. Jee.

Ihan omituista olla viikonloppuvapaalla. Ei vaan oo tottunu tämmöseen. Ja viel ens viikonloppunakin. Huisia. Tosin ens viikonlopuks on vähän ohjelmaaki suunnitteilla. Ooh.

Ei kai tässä kummempii. Moi.