IRC-Galleria

ultra

ultra

- puolet läpästä on aina totta

Anna Eriksson - JääTorstai 17.11.2005 01:06

Viikon ainoa vapaapäivä. Jes. Lusmuilin koko päivän. Kaupassa oli pakko käydä, mutta en sen kauemmaksi kun tohon lähi-Saleen viittiny mennä. Ruoaksi tänään oli yllättäen pakastepyttipannua. Nam! Ja kun Salen valikoimiin ei kuulu paahtosämpylät oli tyydyttävä porkkanamuhkuihin, jotka maistuikin tosi hyvältä pitkästä aikaa.

Pitäs ehkä olla jo nukkumassa, kun on kumminkin aikanen herätys aamulla. Ei vaan pysty kun nukuin tänäänkin vissiin johonki klo 13 asti... Tai siis kun ei vaan tuu uni. Kahta pirteempänä sit aamulla. Ainiin, pitäskin ehkä laittaa kahvinkeitin valmiiks aamua varten. Kävin pistää auton lämmitykseen jo aiemmin.

Pakko vaan jaksaa nyt kun vielä on töitä. Jos sit vaiks vuodenvaihteen jälkeen ettis uutta työtä. Tai pakkohan mun on ollu täs koko ajan hakee, mutta jos ei kerta tunteja heru tarpeeks tuolta ku vast ens kesänä ni pakkohan sitä on jotain muuta kehittää. Ei kymmenellä viikkotunnilla oikee elä. Mutta joo, meenkin täst nukkumaan. Tai, no katon Conania kun en kumminkaan saa unta mut kumminkin. Pois koneelta. Heippa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.