IRC-Galleria

ultra

ultra

- puolet läpästä on aina totta

Luminita Anghel & Sistem - Let me tryTorstai 23.02.2006 23:11

Vois sanoa, et tänään oli kevään alun ensimmäinen päivä. Olin tänään aamuvuorossa, ja alunperin mun piti olla klo 14 asti töissä, mutta eilen lupasin jatkaa klo 16 asti, viimeset 2h kassalla. Mutta tänään sit kahdelta kaikki kassat olikin käytössä ni sain kumminkin lähtee aikasemmin ja aurinko paisto siihen malliin, että aloin uskoa, että ehkä talvi alkaa pikkuhiljaa jäädä jo taa ja kevät alkaa tehdä tuloaan. I can't wait!

Huomenna sitte vielä työpäivä ja sit onkin viikonloppuvapaa! Aattelin mennä prismajengiä moikkaamaan, saa nähdä jaksaako sitä herätä ajoissa, että sit enää jaksaa mihinkään lähteä :P Ens viikolla sitte muutto. Tai, no ei sen kanssa vissiin oo mitään kiirettä sinänsä, kun nähtävästi tätä kämppää ei kukaan oo huolinu, ni mulla on sit kaks osoitetta maaliskuussa :P Mutta kyl yritys on kova siirtää ainakin suurin osa kamoista jo tiistaina uuteen osoitteeseen.

Hain eilen kännykkääni soittoääneksi Bubble Bobble -themen. Vähänx ihQ. Tekee heti mieli pelata Bubble Bobblea, teenpä niin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.