IRC-Galleria

15 h untaKeskiviikko 23.11.2005 13:55

Noin nyt on univelat maksettu täysmääräsinä. Menin klo 20 nukkuun ja heräsin äsken. Huhuh.

3 saksanainetta ja se perhanan äikänjuttu vieläki tekemättä... :D

Kun nukkuu näin paljon niin näkee todella outoja unia: näin mm. sellaista unta, missä menin äitini kanssa Lahteen (missä en ole koskaan käynyt!) ja sitten siellä oli ihmeellisen vilkasta ja keskieurooppalaista. Unessani Lahden nupukivikaduilla kulki niin tavallisia dieselbusseja, kuin myös museolinjoina vanhoja kunnon sarvijaakkojakin eli johdinautoja, jotka menivät "vanhojen hienostorouvien asuntoalueille"!
Eikä tässä vielä kaikki, lisäksi kaupungin läpi kulki kiskobussirata jolla meni jokin lättähattu ja kapearaiteinen raitiotie, jonka ratikoilla oli jostain syystä SL:n logot ja blåa linjenin väritykset. :D
Myöhemmin Uni-Lahdessa kulkiessani huomasin kylttejä joissa puhuttiin "Metron laajentamisesta". Ilmeisesti siis unen ratikka oli ns. pikaraitiovaunu, joka voi kulkea niin kadulla, ruoholla, tunnelissa kuin normaaleillakin kiskoilla jos raideleveys sallii.
Oli niin kiero tuo uni että en voinut kuin herätä ihmettelevänä, että "ei se nyt ihan näin voinut mennä". Todellisuudessahan Lahdessa on vain bussilinjoja ja paikallisjunayhteys Helsinki-Riihimäki-Lahti-Kouvola. (ensi vuonna myös Helsinki-Kerava-Lahti...) Kaupunki olisi varmasti kyllä mielenkiintoisempi paikka vierailla jos se olisi kuvailemani kaltainen ;).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.