IRC-Galleria

IC 176 Tpe 14:07 - 15:56 HkiLauantai 11.02.2006 13:17

Det här är InterCity-tåget till Helsingfors. Vi stannar följande gång i Toijala, Tavastehus, Riihimäki, Dickursby och Böle. Trevligt resa!

Tpe-Hki-TallinnaLauantai 11.02.2006 12:48

Tänään junalla Helsinkiin, Helsingistä bussilla/metrolla/spåralla satamaan ja sieltä sitten laivalla Rääveliin.

EDIT: Mentiin bussilla 15A.

Tarjouskilpailu on ohiLauantai 04.02.2006 16:43

"VR-Yhtymä Oy:n hallitus on päättänyt vuokrata 25 vuodeksi 20 InterCity-junanvaunua. Ne valmistaa Kainuussa toimiva Talgo Oy."

Myös tarjouskilpailu tyttöystäväehdokkaista mulle on ohi, mä oon varattu mies nyt. :D

Joan-chanin oikee nimi on Johanna (yllätys yllätys... :P)

Olin Johannalla siis koko viime yön ja ihanaa oli. Johanna tulnee tänne sitten ehtoommalla, pitää ensin siivota huonetta.Apulanta - Maailmanpyörä

Saksan preli ja koko päivä JoanillaTorstai 02.02.2006 01:20

Siinä typistettynä päivän sisältö. Saksan preli oli yhtä tuskaa, meinasin nukahtaa sinne saliin. Sain kuitenkin yhdentoista jälkeen kirjoitettua sen loppuun ja lähdin kirkonkylälle odottaan bussia (vitonen), joka saapui samantien. Olin Joanin luona tosiaan koko päivän, lähdin vasta yhdeksän aikoihin kotio.

Oli aivan ihana päivä, näitä lisää :)

Äikän preli jee.Tiistai 31.01.2006 22:46

Meni hyvin, sain kirjoitettua omasta mielestäni kunnollisen esseen äidinkielen tärkeydestä. Vapauduin n. 11:40 ja menin Joan-chanii tapaamaan ruokalaan. Lähdettiin samantien, sitten unohdin missä takkini on ja etsin sitä jonkin varttitunnin verran. Löydettyäni takin huomasin Martinin lähettäneen viestin, jossa hän kaipasi seuraa. Mentiin sitten Joanin kanssa Martinille (ensin käveltyämmme kirkonmäelle odottamaan bussia, jolla kesti ihan liian kauan tulla). Istuttiin Martinilla ja juteltiin kolmistaan. Käytiin Martinin kanssa ostamassa hälle Sparista syötävää (jugurttia, päärynää ja appelsiinimehua). Sitten taas istuttiin ja juteltiin Martinin kämpässä. Mun piti mennä Joanille asentaan StepManiaa, mutta Joan ei tänään halunnu päästää mua vielä, mut huomenna sitten. ;)

Mentiin Martinin kanssa Connexin 75:lla kaupunkiin. Niissä autoissa on kyllä mahtavat penkit. Vein kaupungilla Postiin kirjeen Saunalahti Group Oyj:lle (koskien numeronsiirtoa) ja ostin Stockalta itselleni tuulisähköllä valmistettua Laitilan wirvoitusjuomatehtaan Sitruuna-Soodaa. Nyt se on jääkaapissa ja mietin pitäiskö se juoda tänään, vai vasta huomenna saksan prelissä tai sen jälkeen Joanin kanssa.

Taidan säästää sen huomista varten.
oli tänään. Kahdeksasta kolmeentoista erilaisia aineita, jonka jälkeen oli uskonnon koe. Se meni hieman kädelleen, mutta olisi se voinut huonomminkin mennä. Kokeen jälkeen menin jutteleen Joanille, ja sovittiin treffaavamme huomenissa. Sitten kiiruhdimmekin bussipysäkeillemme.

Hyppäsin kutoseen ja matkustin keskussairaalan pysäkille asti. Siellä tuli vastaan juuri sopivasti Connexin 90Y (Virrat-Ruovesi-Teisko-Tampere), jolla matkustin linja-autoasemalle. Bussiasemalla mietin mitä tekisin, ja näin killerpopin vilaukselta, meni työhuoneeseensa. Menin sitten 85:lla Metsolle ja lainasin itselleni erään Suomesta kertovan kirjan vuodelta 1910.

Lähtiessäni kotio huomasin Vuorensolan Timon (Star Wreckin ohjaaja) olevan vaihteeksi duunailemassa (sivarissa Metson yleismiehenä). Juteltiin kaikenlaista etenkin Wreckiin ja sen lauantaiseen tv-esitykseen liittyvää. Myös Kirsi ystävineen (anteeksi en muista hänen nimeään) saapui paikalle lukemaan kokeisiin. Sitten PARAS-näyttö pelasti minut ja ilmaisi 16:n jo tulevan ja lähdin pysäkille. Ajoitus oli täydellinen, sillä olin pysäkillä juuri kun telibussi jarrutti paikalle.

Lainaamani kirja "Finland as it is" (kirj. Harry DeWindt, julk. 1910) näyttäisi olevan sangen mielenkiintoinen. Katsotaanpa mitä siinä kirjoitetaan Tampereesta:

[...]

Tammerfors is called the "Manchester of Finland" but bears, outwardly, no resemblance whatever to the English Cottonopolis. For there are no brick warehouses, black streets, and towering chimneys, none of the grime and smoke that usually befoul a commercial city. Tammerfors, in short, is one of the prettiest towns in Finland, and you may search in vain for any visible signs of the labour and industry that have brought the place to its present condition of wealth and prosperity. As the train neared the township I could scarcely believe that its handsome white buildings, esplanades, and gardens were a centre of mercantile activity. At first sight Tammerfors is more like a pleasure resort than a business town.

[...]

Jokainen muodostakoon mielipiteensä kirjoituksen paikkansapitävyydestä ja tarkkuudesta itse :D

Kävin äänestämässä ja luistelemassa.Sunnuntai 29.01.2006 18:57

Luistimet oli kolme numeroo liian isot niin en viihtyny kauaa luistinradalla. Nyt jännittämään saako Suomi pitää koko kansan presidenttinsä, vai ottaako tyäväki voiton omalla Espoon valkokaulusduunarillaan.

treffitSunnuntai 29.01.2006 03:15

Meillä oli siis Joan-chanin kanssa treffit kaupungissa, sit tultiin meille. Pelattiin StepManiaa ja katsottiin Star Wreck. :D

Nyt on raukee ja onnellinen olo, tästä on hyvä jatkaa... :)

Arvio illastaLauantai 28.01.2006 02:49

Jaahas, painoin vahingossa väärää nappia ja edellinen arvostelu meni bittien taivaaseen. Tässä typistetty versio.

Käytiin siis "Joan-chanin" ja Saijan kanssa katsomassa elokuva "Matti", joka oli aika pitkälti pettymys. Eiköhän myö kaikki tiijetä minkälaisen kuvan nuo lehet antaa Nykäsen Matista. No tuon kahtottuaan suapi kyllä sellasen käsityksen että ehkä on hyvä ettei tiejotusvälineekkään tiijjä kaikkee. Matti-vitsit naurattivat ensimmäisen puolituntisen, loppuvaiheessa oli sekä paha olo, että mieli. Halvemmalla pääsee lukemalla tämän: http://fi.wikiquote.org/wiki/Matti_Nyk%C3%A4nen

Seura oli kuitenkin parasta mahdollista ja Coffee Housen erikoiskahvi maittavaa, ja nämä pelastivatkin illan. Rahat ja minuutit olisi silti voinut käyttää paremminkin, tosin samassa seurassa.

Pisteytys:
Leffa: ** (Jyväskylän kunnallistalosta säälipiste, muuten olisi ollut yhden tähden leffa.)
Seura: ***** (Parempaa seuraa saa hakea)
Muu: **** (Erikoiskahvi oli maittavaa ja tutustuin Joan-chaniinkin paremmin. Ajanpuute typisti viidennen tähden pois.)

Yleisarvio illasta: ***Koskahan sitä lakkais käyttämästä tuosta sulosesta punapäästä pseudonyymiä? Suuri osa lukijoista tietänee kuitenkin ketä sillä tarkotan. :)

jee.Torstai 26.01.2006 23:17

Martinilla oli kivaa. Olis tehny mieli jäädä pitemmäksikin aikaa... ;) Huomenna sit kattoon Matti-leffaa samalla seuralla, paitti ilman Martinia.

...

Nyt olis kiva tietää mitä "Joan-chan" ajattelee musta... :D

EDIT: ai niin, Joan on kuin onkin kiva tyttö. Suorastaan ihana :>