IRC-Galleria

jes marraskuu loppuu kohtaTiistai 29.11.2005 03:42

Marraskuut on perseestä. Tänä vuonna satanu normaalia enemmän marraskuu-paskaa niskaan niin yksittäisten ihmisten kuin Aamulehden taholta. :I Onneks alkaa joulukuu niin pääsee availeen joulukalenterin luukkuja.

Taidan muuttaa Helsinkiin ensi vuonna, riippuen ihan Tampereen kaupunginvaltuuston päätöksestä keskustan liikenneosayleiskaavasta.

7 h päästä matematiikan koe. Yritin valmistautua mutta oli liikaa tehtäviä joten kyrpiinnyin :D
oli sinänsä mielenkiintonen tilaisuus, harmi että meni jossain määrin läskiksi kun mm. tietyt veronmaksajat ilmoittivat mielipiteitään viittaamatta milloin sattui. Olisin odottanut selkeätä selvitystä Tampereen pikaraitiohankkeesta vaikka itse tunnenkin hankkeen varsin yksityiskohtaisesti. Tällä kertaa juteltiin vain muutamalla lauseella ideasta rakentaa Hämeenkatua kautta kulkeva pikaratikka, jota ei ole edes selvitetty muuta kuin pikaratikan suunnittelun alkuvaiheessa, jolloin tämä todettiin huonoksi ideaksi. Itse sanoisin, että idea on OK jos Hämeenkatu saadaan joukkoliikenne(painotteiseksi) kaduksi. Jos henkilöautot kulkevat nykyiseen malliin Hämeenkadulla ja bussit tasaavat aikataulujaan Keskustorilla (bussikaistan päällä!), ei Hämeenkatua kulkevalla pikaratikalla ole välttämättä niitä etuja tunneliratikkaan nähden.

Toivottavasti seuraavan vastaavankaltaiseen tilaisuuteen saadaan enemmän väkeä ja paremmat tilat, mieluiten jonkinlainen auditorio. Itse yritän ainakin kampanjoida ystävilleni jos näitä vielä lähifutuurissa pidetään.

____

Tämän tilaisuuden päätteeksi kävin Paavolan Karin (killerpop) kanssa muutamalla olusella Semaforissa, ja keskustelimme huomattavasti kehittävämmin ja tavallista kaduntallaajaa kiinnostavammista aiheista kuten reiteistä ja kalustosta, ei mistään yleislinjauksista "joo, joukkoliikennettä pitäis tehostaa niin että se pääsee ittekannattavaks" vaan nimenomaan niistä keinoista millä siihen voitais päästä. Kari kertoi omasta (pika)ratikkalinjaideastaan, mutta en itse pitänyt sitä järkevänä. Pyynikintori - Keskustori - Sammon aukio - Sammonkatu - Jäähalli - TAYS - Teiskontie - Sammon aukio - K:tori - PYYnikintori on vähän vaillinainen, kun hommanhan nimi pitäisi olla Pispalan kannaksen läpäisykyvyn parantaminen...

Oltiin samaa mieltä siitä, että KABUS = roskaa, Dv12 useimmiten kaikessa dieselromantiikassaankin saastuttava nokideeveri ja joukkoliikenne tulis kilpailuttaa.

15 h untaKeskiviikko 23.11.2005 13:55

Noin nyt on univelat maksettu täysmääräsinä. Menin klo 20 nukkuun ja heräsin äsken. Huhuh.

3 saksanainetta ja se perhanan äikänjuttu vieläki tekemättä... :D

Kun nukkuu näin paljon niin näkee todella outoja unia: näin mm. sellaista unta, missä menin äitini kanssa Lahteen (missä en ole koskaan käynyt!) ja sitten siellä oli ihmeellisen vilkasta ja keskieurooppalaista. Unessani Lahden nupukivikaduilla kulki niin tavallisia dieselbusseja, kuin myös museolinjoina vanhoja kunnon sarvijaakkojakin eli johdinautoja, jotka menivät "vanhojen hienostorouvien asuntoalueille"!
Eikä tässä vielä kaikki, lisäksi kaupungin läpi kulki kiskobussirata jolla meni jokin lättähattu ja kapearaiteinen raitiotie, jonka ratikoilla oli jostain syystä SL:n logot ja blåa linjenin väritykset. :D
Myöhemmin Uni-Lahdessa kulkiessani huomasin kylttejä joissa puhuttiin "Metron laajentamisesta". Ilmeisesti siis unen ratikka oli ns. pikaraitiovaunu, joka voi kulkea niin kadulla, ruoholla, tunnelissa kuin normaaleillakin kiskoilla jos raideleveys sallii.
Oli niin kiero tuo uni että en voinut kuin herätä ihmettelevänä, että "ei se nyt ihan näin voinut mennä". Todellisuudessahan Lahdessa on vain bussilinjoja ja paikallisjunayhteys Helsinki-Riihimäki-Lahti-Kouvola. (ensi vuonna myös Helsinki-Kerava-Lahti...) Kaupunki olisi varmasti kyllä mielenkiintoisempi paikka vierailla jos se olisi kuvailemani kaltainen ;).

Sayounara yöunetTiistai 22.11.2005 06:10

4 saksan kirjotelmaa vielä tekemättä (torstai ehdoton deadline)
1 äikän kirjallisuusarvostelu myös (plus kirja, V. Linnan "täällä pohjan tähden alla" lukematta tietty) -- perjantai ehdoton deadline. Rästiläksynä myös pitäis kirjottaa jostain onko joku saamarin kielilainsäädäntö oikein. No on se mun mielestä enimmäkseen.
6 laitonta poissaoloo matikasta ja äikästä, eli täytyy reksille mennä selvittään

sit pitää jostain kaivaa yo-ilimottautumiskaavakkeekki


Miten voi mennä lukion helpoin jakso näin penkin alle? >:O

Ja koska mä saan mennä rauhas nukkuun?

yäkSunnuntai 20.11.2005 16:22

Mikä sairas kuvitelma, piti ihan tänne asti tulla kattoon ettei se ole totta.

En suosittele kahteen asti torkkumista kenellekkään :D ... Menenpä syömään.

Olen kuin kissa kuumalla peltikatolla.Sunnuntai 20.11.2005 02:17

Päivä meni näin:

11:00 - heräsin
11:30 - bussilla Steissille
12:00 - tapasin Juuson ja mentiin hakeen junaliput Nokialle (1.40 e suuntaansa!)
12:15 - H 465 lähti Tampereelta (homman nimi oli siis se että päätettiin huviksemme mennä Nokialle)
12:30 - H 465 saapui Nokialle
12:40 - Mentiin Kavolia Kebabiin Nokialla.
13:00 - Mietittiin mitä tehtäis ja pyörittiin ympäri Nokian "keskustaa"
13:45 - Päätettiin että mennään lämmitteleen paikalliseen räkälään, otettiin sitten yhdet isot kolmosetkin.
14:30 - Lähdettiin junalla H 464 takaisin Tampereelle
14:45 - H464 saapui Tampereelle, Viitanen tuli autolla hakeen meidät. Mentiin Työväen keskusmuseoon käymään äitini duunaama "arjen sankarit"-näyttely läpi ja sitten katsoimme TKM:n auditoriossa Star Wreck: In the Pirkinning-elokuvan isolta kankaalta. Ohjaaja Timo Vuorensola alusti siis leffaa siellä näyttelyn kiertokäynnillä ja sitten leffan jälkeen selosti vähän leffasta ja Tuotantoyhtiö Energian tulevaisuudesta. Liikeidea näyttää hyvältä ja omaperäiseltä. Uskon vahvasti heihin.
18:30 - Menimme äidin kanssa Tampereen teatteriin katsomaan etelävaltiolaisen näytelmäkirjailijan Tennessee Williamsin kirjoittaman näytelmän "Kissa kuumalla katolla" (Cat on a Hot Tin Roof). Ennen näytelmän alkua käytiin Coffee housessa syömässä patonki puokkiin ja kuppi teetä / kaffetta. Näin Sonjan siellä, se oli treffeillä. :D
Näytelmä oli todella tylsä ja huonosti (l. liian klassisesti) ohjattu, mutta siinä oli hyvät hetkensä. Voisin sanoa, että se kuvasti omaa ihmissuhdedraamaani hyvin paljon, repliikkejä myöten, ja samastuin näytelmän naispääosaan(!). Väliajalla syötiin jotain voileipäkakkua, joka oli tavallaan hyvää mutta se oli liian makeata.
Yhteenvetona näytelmästä voisin sanoa, että jos lähtökohdat ja tapahtumapaikat olisivat olleet eri, ja päähahmojen sukupuolet olisi vaihdettu päikseen (ja nimet), olisi tilanne ollut käytännössä oma tilanteeni. :D Pitää lainata kyseinen näytelmä kirjastosta joskus niin saan vähän avarrettua omaa katsantokantaani ihmissuhdeasioissa.
Näytelmän jälkeen mentiin kotio, kävin suihkussa ja nyt kirjotan tätä blogia loppuun.

___
S.K.

Vitun PCTiistai 08.11.2005 18:10

Että osaakin olla perseestä, kaatuu just ku oon saanu kaikki vakiosivut auki >_>

Ei auta edes 100 megahertsin sisäsellä kellolla ajaminen (athlon tonnisena näkyy, oikeet kellot pitäis olla 1666 mhz), pitää kai ottaa toi toinen muistikampa veq.

// ostin muuten tänään SimCity nelosen med rush hour-lisäosa.

Ärh.Tiistai 08.11.2005 18:01

32 h valvottu, aattelin tehdä lähinnä pakolliset tehtävät ennen nukkumaanmenoa. Valvoin kun yritin miettiä pitäiskö tutkia modernismia (äikkä), optimoida lineaarisesti (matikka) vai tehdäkö kaksi ainetta (saksa). Ei tullu mistään oikeen mitään.

Kaverit älkää huoliko liikaa, mua ei sinänsä masenna, oon peruspositiivinen luonne. Eikä myöskään ahdista, vituttaa vaan vähän ja aattelin LJ:n puolella vähän emottaa.

Hyvää illanjatkoa...

np: Lodger - 24h candy machine

Seuranhakupyyntö.Sunnuntai 06.11.2005 05:01

Hei, jos olet ikäiseni tyttö (plus-miinus pari vuotta) mielellään Tampereen seudulta, ja kaipaat treffiseuraa, ota minuun yhteyttä.


Aikaisempaa tuttavuutta minuun ei katsota haitaksi.

// Finlandssvenskheten anses som en fördel.

prklLauantai 05.11.2005 17:17

Ei ollu järin kivaa herätä kolmelta yöllä siihen että eräs neiti soittaa ja puhuu puol tuntii pienessä humaltilassa ettei olla sittenkään yhdessä. Koittais päättää jo vähitellen...

Kai sitä pitää illalla päätyä johonkin kompromissiin, tosta vaan en luovuta.

...

Meille tulee parin tunnin päästä pariskunta jonka mies puhuu nur auf Deutsch. Pitää siis harjotella tota saksan keskustelu-meta-puhetta. :Å

...

Mut päivän paras juttu: tilillä oli yhtäkkii 3 361,34 euroo :D ... luulin olevani varaton :P