IRC-Galleria

untouchable

untouchable

respect my authority! XD

Kohta on tekemistäKeskiviikko 15.04.2009 16:20

Sunnuntaina viikkiin mätsäreihin Bean kanssa. Maanantaina on eka pelastuskoira teoria, kestää kolme tuntia<hymy> Keskiviikkona seuraava samanlainen.

HVK:lta ei ole kuulunut mitään BH-kurssin ajankohdasta<totinen> Se tietenkin tulee vasta sitten kun oon päässyt Ninjan kanssa ryhmään ja Bea on aloittanut agilityn, sekä pentukurssin ja sitten kaikki menee päällekkäin.. Mä maalaan piruja seinälle jo valmiiks. Sais niillä nyt olla kitenkin jotain kursseja edes, en mä nyt huvikseni maksanut mitään 52e liittymismaksua. Tosin, jos se BH-kurssi menee päällekkäin pentukurssin kanssa, niin voin hyvillä mielin jäädä pentukurssilta pois, kun siellä ei ole meille muuta annettavaa kun häiriö ja tunnin jälkeinen pentujen leikkitunti.

Mä edelleen metsästän tolle puikkonokalle sopivaa noutokapulaa, vaan ei löydy mistään. En enää tiedä mistä etsiä&lt;suru&gt; Että vinkkejä otetaan vastaan.

Tänään on niiiiin mahtava ilma, että on pakko vähän tokoilla Bean kanssa. Ninjan kanssa vois myös tehä samat illalla, jos mussa on vielä puhtia. Ninnu on ihan ruosteessa. Vois koittaa myös opettaa sitä tohon pikkupatukkaan, se ois sormia säästävämpi kun pallo. Tosin kun ei vire näytä nousevan sillä, niin en tiedä hukkaanko aikaa. Voihan sen siihen koittaa opettaa, mutta aikaa se vie.

Eipä muuta, kunhan pohdiskelin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.