IRC-Galleria

untouchable

untouchable

respect my authority! XD

[Ei aihetta]Perjantai 13.07.2007 02:30

maitoa tulee hurjasti,laitoin jo vähän pakkaseenkin. vauva söi juuri ja mulla on taas pumppu kädessä, hyvä vaan että maitoa tulee, tänään vaan vähän nolotti kun huomasin ulkona että oli tullut suojista ja paidasta läpi...:D vauvalla on kyllä krooninen nälkä, söisi ihan jatkuvasti :D ihan on isäänsä tullut XD

vauvalla oli tänään kauhiasti kaasutteluvaivoja :( oli ainakin tunnin ihan kitiskö ja väänteli hurjasti naamaa, teki ittelleen ihan pahaa kun ei osannut muuten auttaa kun taputella pepulle ja jutella,onneksi rauhottui :)

neidillä on taas hikka,sillä on varmaan 5 kertaa päivässä hikka, oli jo masussa kova hikottelemaan , ei se kyllä hikasta ole moksiskaan. Ninjan kanssa heistä on tullut jo hyvät kaverukset, ninja käy suukottelemassa vauvaa aina kun mahdollista ja vahtii jos joku vieras menee vauvan lähelle. saa kyllä vähän toppuutella sen pussailun kanssa, mutta oon hurjan helpottunut ettei mitään mustasukkaisuutta ole ilmennyt. kissat taas ei välitä vauvasta tuon taivaallistakaan,mikä on ihan ok juttu sekin.

kaikki on alkanut sujua hienosti, mä kyllä häärään ihan liikaa ja lepään liian vähän..huomenna täytyy ottaa sitten lepoa aina kun vauvakin,ettei tule burn out.
epäilen kyllä,energiaa on enempi kun ikinä ja tuota ihanuutta voisi vaan tuijotella päivät pitkät <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.