IRC-Galleria

untouchable

untouchable

respect my authority! XD

tänään ulkoiltiinPerjantai 13.07.2007 23:55

Oltiin koirapuistossa käymässä :) Pikkuista ei haitannut yhtään hauvojen mekastus, on ilmeisesti niin tottunut jo masussa koiran haukuntaan, ettei reagoi siihen ollenkaan, mikä taas on ihan loistavaa kun tuo meidän haukku tykkää välillä meluta kissoille. :) Neitonen kyllä nukkui melkein koko reissun ajan :D

meillä on 19. pvä neuvola, saapi nähdä kuinka ei mennä käyrien mukaan, mutta eipä menty raskausaikanakaan, joten en yhtään stressaa siitä. Tiedän kuitenkin että ruoissa olen vaavin pitänyt, ei varmasti ole paino ainakaan laskenut.

Tänään on 13. perjantai, tässä taas todetaan että on nuo taikauskoset hulluja, ei meille ole ainakaan mitään sattunut, ollut oikein mukava ja hieno päivä :)

Ohhoi, kohta pitää alkaa ristiäisiä järjestämään :O Onneksi on nimi jo valmiina :D Pitää vaan tuo kastepuku jostain hommata...eiköhän tuo jostain järjesty.

Mulla ei muuten enää ole ollenkaan turvotusta XD elämä on ihanaa!! *heh* mä tiesin että olo helpottaa heti synnytyksen jälkeen tän myrkytyksen kanssa, olin oikeessa vaikka sitä epäiltiinkin.

Nyt on pakko päästä unille, oon ihan poikki. Huomenna täytyy pakottaa kulta imuroimaan ja itse tiskata ainaskin...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.