IRC-Galleria

väritön

väritön

i think you could save my life

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

moi!Tiistai 11.12.2007 23:49

moi.
moi.
moi.
moi.
moi.
moi.
moi.
moi.
moi.
moi.
moi.
moi.
moi.
moi.
moi.
moi.
moi.
moi.
moi.

joomoi! :---) tänää oli sangen mukava päivä. koulussa oli ihan suhteellisen mukavaa ja rentoa, kaverit on mun elämän rikkaus hihii. joo ja jes, ryhmätyöt bilsas. koulun jälkee käytii inkan kanssa eka anttilassa etsimässä gordon ramsayn sunnuntairuokaa -keittokirjaa minun rakkaille vanhemmilleni joululahjaksi. kyl se sieltä sitte löytykin, tosin joku oli joutunu noutamaan sen varastosta.
mehän tämän jälkeen suuntasimme mei lokiin syömään lounasbuffetista safkaa. namnam. oli mun elämän eka kerta! whoo. sit oli ihan ähkymähky kylläkin. suunnattii sit hennesii ja sielt veromodaa (?) ja viel sit tiimarii, jossa oli kauheat jonot ja jossa inka pääsi jälleen käyttämään niin rakasta opiskelijakorttiaan (10 snt alennusta). aivan, ja tämän jälkeen hän sitten juoksi bussilleen ja minä katsastin valintatalon kauhavalikoiman, joka oli heikohko.
meiltähän siis on katkennut suuremmasta kauhastamme se varsi - iskä vähän kokkailee meillä.. aattelin et uus kauha saattaisi tulla enemmänkin kuin tarpeeseen. juu. no, sitten minäkin jossain vaiheessa matkasin bussilla kotiin, janne tuli sillä samalla kulkuvälineellä kans.
himassa sitten (ah, olin ihan yksin, porukat on helsingis ku allu ja oskari meni motörheadin keikalle ja mein porukat läks viemää niit sinne) pompin innoissani sinne tänne ja tein läksyjäkin vähän.
jossain vaiheessa sitten lähdin kävelee jennille, ja siellä sitten KRHM, syötiin kakunjämiä.. se suotakoon meille, sillä matkasimme kuitenkin pilatekseen, minä ekaa kertaa, jossa kituutimme lihaksiamme. se oli kivaa muuten! juu, ja nyt istun sitten tässä. AA, koht se bb-juttu! apua, pitäs ehtii suihkuu, mut istun vaa täs ja kirjotan. oh well.
huominen jänskättää.
wähhyhyy, en tiedä. koululääkäri ainakin. ja salille sit vissii efter skolan. ja hmm.. veeraakin nään.
oivoi. nyt sinne suihkuun!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.