IRC-Galleria

väritön

väritön

i think you could save my life

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

lumpy ressukka :<Lauantai 01.03.2008 01:31

http://www.youtube.com/watch?v=RO7Q1tMGE7g
all-time-favourite!
näää on kyllä hirveitä. <nam3

tarina ilosta suruun ja takaisinLauantai 01.03.2008 00:26

olipa kerran surkea rosa, joka mietti miten voisi laittaa otsahiuksensa pois tieltä harrastaessa jonkin sortin liikuntaa. eräänä päivänä rosa meni tonkimaan vanhan piirongin laatikoita, ja kas kummaa! pienen pieni violetti pinni löytyi peltisestä hedelmäkuvioidusta purkista. rosa oli ikionnellinen kun löysi tämänmoisen apurin. hän iloisesti käytti pinniä, kunnes huomasi, että se oli hyvin pieni ja hiukset eivät aina suostuneet pysymään ojennuksessa kunnolla. rosa mietti miten saisi ongelman ratkaistua, kun yllättäen, aivan puskista eteen osui mahdollisuus! loistava tilaisuus, joka oli pakko käyttää; keskiviikko-aamuna, ennen kymmentä, tyhjän kuntosalin pukuhuoneen lattialla makasi pitkä, musta ja kaunis pinniyksilö. rosa nosti sen muovisen ritilämaton päältä ja ihasteli tätä yksinäistä ystävää. "pidän tämän, koska tuskin sen omistaja tätä kuitenkaan kaipaa" rosa ajatteli ja vaihtoi violetin pikkupinnin tähän kaunokaiseen.
kaksi päivää kului, ja tuli perjantai. perjantaina pinni oli jälleen päässä, kuntosali oli kutsunut rosan ja hänen ystävänsä tiian hellään huomaansa. pinni oli toimiva ja hyvä, mitään valittamista ei ollut. kuntosalilla rehkimisen jälkeen rosa ja tiia lähtivät bussilla valkealaan tapaamaan ystäväänsä liljaa. pinni oli löytänyt paikkansa rosan housujen taskun suusta. siinä se oli pysynyt edellisenäkin päivänä hyvin kiinni. päivä kului ja pinni pysyi paikoillaan, kunnes, tuli kotiinlähdön aika. rosa kosketti taskun kaulusta ja kauhistus! pinni oli poissa. rosa hätääntyi ja panikoi tiialle ja liljalle: "voi ei, se oli ensimmäinen oikea ja hyvä pinnini ikinä! en ole ennen joutunut käyttämään sellaisia, ja tämä oli se ainoa oikea minulle! jos nyt kadotan sen niin elämäni on ohi!". tiia voivotteli kurjaa elämää ja kohtalon ivaa. lilja lupasi ilmoittaa jos pinni löytyy heiltä myöhemmin. rosa oli kuitenkin alamaissa. hän ei tiennyt mitä tehdä. "karman laki." totesi rosa. ei olisi saanut ottaa sellaista mikä ei itselle kuulu. aijai, pahoille teille tällainen johtaa!
tiia oli kuitenkin kuin jalomielinen prinssi, ja lahjoitti oman hopeaa hohtavan pinninsä rosalle piristämään tätä. ja rosa piristyi ja vallan innostui. nyt hänellä oli elämänsä toinen todellinen pinni.
kotona rosalle valkeni kuitenkin totuus kadonneen pinnin arvoituksesta. se ihana ja kaunis ja pitkä ja hoikka pinni olikin takertunut rosan hupparista roikkuneeseen lankaan. rosasta tuli jälleen onnellinen, kun rakas pinni oli löytynyt! vielä täytyi laittaa tiialle tekstiviesti ja kertoa tapahtuneesta. tiia iloitsi myös rosan puolesta ja lupasi, että rosa saa pitää myös hopeisen pinnin.
tarinalle saatiin täten onnellinen lopetus ja rosalle kaksi ikiomaa pinniä.

[Ei aihetta]Perjantai 29.02.2008 19:20

raskas päiväkirja!
ollaa liljal tiian kaa ja unohin ottaa kaks kuukautta lainas olleet c.s.i miamit mukaa. mut ei se mitää ku tehtii mokkapaloi ja kävelin kaks kilometrii jauhopussit sylis. tiia haluis armeijaa ku siel on paljo miehii ja valkealan abc:l on pienii annoksii ja myyjä sienis. nyt istutaa täs ja lilja pakkaa.
t. rosa 9,5 wee

[Ei aihetta]Torstai 28.02.2008 16:03

row row row your boat!

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.02.2008 14:14

WAAAH.
12:12 jee.
byhyy. oltii ruotsis ja siel oli kivannäkösii ihmisii. hmm, nyt on loma? pitäis vissiin olla hauskaa ja silleen.
:
) nyt ei kyllä ajatus kulje. 13 päivää synttäreihin. järjestäkää mulle juhlat ni ei ite tarvii. okei? ähyy, en jaksakaan kirjottaa.
HAVE FUN EVERYONE!

[Ei aihetta]Sunnuntai 24.02.2008 14:40

silja symphony >>
vi ses om två dagar. ungefär.

[Ei aihetta]Lauantai 23.02.2008 22:48

iho kananlihalla
koitan jotain tuntea
ilman suuntaa
tai määränpäätä
johda mut pois

saga haastoiLauantai 23.02.2008 21:05

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani/omituista asiaa itsessäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat (en haasta) ihmiset, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös
kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä.

1. olen tällä hetkellä legginsit jaloissa. vihaan legginsei!
2. tykkään haistella ruokakauppojen katkuja
3. heiluttelen hölmösti päätäni. en edes ite tajua että teen sitä, muut vaan huomauttelee
4. olen koukussa kaikkiin naurettaviin reality sarjoihin. e.g. america's next top model!
5. näen sairaita unia.


en mie oikeestaa ees tiedä et oliks noi outoja juttuja. varmaan oudompiakin on, mut en mie niitä löydä itestäni ilman muiden apua :---D

[Ei aihetta]Lauantai 23.02.2008 02:24

moi. hyvää 23. helmikuuta. ylihuomenna pikkuveljeni täyttää 15. aijai, mopoikä :< oltiin inkalla äsken. nyt väsyttää, en tiedä oikeestaan et miks tulin tähän istumaan. voisin häipyä ylös nukkumaan pitkät ja rauhoittavat unoset.
sunnuntaina, means actually tomorrow, me lähetään sitten sinne laivalle. jee- en kyl jaksa innostuu.
HYI! joku (allu) on ladannu jonku päivitetyn messengerin tähän. yh, kamala.
en kestä tätä! hermostuttavaa. ;;<
inka oli kyllä sulo tänään niillä hih. vaikka se olikin vähän surkeena kun ei oo kouluu ja ei nää IHMISII. ihmisii siis juu. mut on se kyllä tylsää.
aaarr, nyt poistun.
.................
..............
..........
......
...
.

[Ei aihetta]Torstai 21.02.2008 00:11

makkuro sanoo (22:05):
haluun olla rinsessa:'<
väritön sanoo (22:05):
nii ootki


OSAAN MUUTEN KÄYTTÄÄ PAINTTII! points for me.
ps. käyttäkää extrasupervolumehighlashmascaraa.
osku on uusi mainoskasvo.