IRC-Galleria

väritön

väritön

i think you could save my life

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

artorios!Maanantai 23.02.2009 00:17

aa katoin king arthurin just lääkkeeksi tylsyyteeni. oli ihan huippuhyvä leffa. tylsyys katos kyllä. mut oli toi kyllä inhottavakin, paljon verta ja tappoja ja aaa hyihyi kammotus :D:D
it's the 22nd of february. 17 days left? jos osaan yhtään laskea.
mökillä oikeesti hajoo pää, tänää heitettiin huonoa läppää koko päivä siel äitin ja allun kans. äiti sano mulle ja allulle jossain vaihees et "te vaikutatte kyl silt et oisitte ollu tääl jo pidempäänkin!" hmm. yks yö. ihan hyvin vissiin.
mainitsin myös jälleen aamupalalla kello 12:15 että ollaan vissiin aika outoa porukkaa. ei tullut hirveesti vastaväitteitä.
ja niin! hahHAH. pullatkin meni kuulemma mun takia piloille. ihan hyvin kyllä kauppansa teki, ei ollut yhtäkään vetebullea kotiin tuotavana enää =) hähä.
voi morje. loma vissii täs. ei kyl yhtää olis sellanen olo. mut ei kai siin.. lomalomalomaloma. nonii. fiilis huikee!
haha ja sit, ollaa katottu allun kans täs nyt viikonloppuna viime viikon salkkarit uusintoina. HAH perjantain jakso! mitä ihmelegendaa sielt heiteltii ties keiden kaikkien hahmojen suunnalta. paras oli kyl "mitä karvoja nää on?" -SEPON VIIKSET. eehehhehehe naurattaa vieläkin! joo hei nyt jotain viisasta. nukkumaan?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.