IRC-Galleria

vampirellah

vampirellah

Ei ole mitään lopullista totuutta siitä,kuka minä olen,minä voin muuttua joka hetki!

fiboja sairaalasta yyyhh ja maatuskaKeskiviikko 02.01.2008 12:57

kävin tossa aamusella antamassa verikokeet ja EKG:n ja pelkään pahoin,et niissä verikokeissa näkyy se että en oo syöny kalinormia,enkä calsichewtä.
toiseks nauratti ne sydänfilmin ottajat,oon varmaan kohta kanta-asiakas,ku ne heti kyseli,et milllon mulla on aika ravitsemukseen ,jee!!

oon kai laihtunu,tai sit ne tuntee mut jo niin hyvin ku ei ne pahemmin kahtonu,mihin ne lätkät työns,joko anatomia hyvin hallussa,tai sit se luitten laskeminen oli turhaa,ku näkyi ilmeisesti sen verran hyvin ,että olin varmaan helpoimmasta päästä oleva potilas hehee.

syön tässä kotosalla ja sitten lähden keskustaan ostoksille. kaikesta huolimatta oon nyt äipän kanssa väleissä ja meinasin sille synttärilahjan ostaa,ku tässä kuussa maatuskalle tulee jo 50 v mittariin.se oli iloinen,ku sanoin,että en oo enää vihainen ja että kun kyselin,että mitä se haluis lahjaks sun muuta.
onhan se mun äiti kuiotenkin.
se vaan sattuu olemaan ns gangstamama ja mä tämmönen muuten vaan tohelo.
äiti suunnitteli,et se ihan pitää juhlat ja onhan se sen arvoista,kaikesta,mitä mun äiti on kokenu,ni on ihme,et se on vielä elossa ja et se haluaa jopa juhlia sitä!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.