IRC-Galleria

vampirellah

vampirellah

Ei ole mitään lopullista totuutta siitä,kuka minä olen,minä voin muuttua joka hetki!

pelottaa jo valmiiksTorstai 03.01.2008 11:06

olen entistä enemmän ruvennu pelkäämään paranemista.nyt mulla on siihen jopa älyttömän hyvä syy,minkä aion sanoa siellä ravitsemusterapiassa sillon 8 päivä,eli ei haittaa,vaik paino laskis,kyl mä uskon,et ne ymmärtää siellä.
mä pelkään nimittäin kuollakseni bulimiaa ja oon vähentäny tosi rankasti syömisiä,päivässä tulee joku 500 Kcal.
mun mielestä parempi niin,ku et söisin kalliita ruokia ja oksentaisin ne pois.jos mun pitäis parantua,ni sen pitäis tapahtua tosi hitaasti ja tää on ehkä sitä,syönhän mä nykyään 200 Kcal enemmän ku ennen sairaalaan menoa??
oon pyrkiny joka päivä syömään eri ruokia,ettei pelkästään puuroa,eli esim jogurttia ja leipää,eli ainakin yks asia on jo paremmin,laajempi ruokavalio.
silti pelottaa se,et minkälaiset tulokset eilisistä kokeista tuli,ku mulla on sillon 8 päivä myös lääkärin aika ja jos mulla onkin jotain puutoksia ja ne haluis mut osastolle??
en lähtis,en oo edes laiha.olen oman elämäni normaali painossa n 39 kg ja se on mulle normipaino,sanoi lääkärit mitä tahansa.
asia ois eri,jos painaisin jotain 30 kg,mut en oo lähelläkään niitä mittoja,eli kunhan vaan tarpeeksi hyvin perustelen itseni ja tämän mun syömiskuvion ni eiköhän ne tajua.
tänään taas kaupunkiin,eilen jäi ostamatta se lahja äipälle,ku näin niin montaa tuttua yms,mut tänään se pitää hoitaa,vaik tänäänki tulee tuttuja nähtyä,mut lähden sen verran aikaisemmin liikenteeseen,et kerkeen hoitaa kaikki asiat ennen kavereiden näkemistä..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.