IRC-Galleria

vampirellah

vampirellah

Ei ole mitään lopullista totuutta siitä,kuka minä olen,minä voin muuttua joka hetki!

koulu ja anoreksia,ouj jee!Perjantai 22.08.2008 23:10

mä käyn siis koulua ja ala on matkailuala...
eilen käytiin melomassa ja tänään käytiin vähän goilvaamassa..
mulla on nyt taas niinb sanotusti huono meininki,koska tämä mun oma sairaus,eli anoreksia on nostanut päätään ja oon ruvennu laohtumaan..mä oon taas alkanu sairastella ja voi olla,että jos anoreksia vie mut heikoks,ni mun on lopetettava toi koulu,tai sit joudun sairaalaan..

tätä se on,anoreksia on semmonen sairaus mulla,että se tulee kuten kausittain ja nyt ollaan menossa taas alaspäin,eli saas nähdä,miten mä jaksankäydä tota koulua,koska kun laihdun,ni tuskin jaksan sitä kahden päivän vaellusts,joka meillä tulee olemaan parin viikon päästä ja silloin mun fysiikka joutuu semmoseen testiin,että voi olla,että sieltä jostain kutsutan pilipali-auto hakemaan mut sairaalaan,ellen saa sydäriä ja kerkeän kuolla siellä..

monet sanoo,että syö!!!mut ei se vaan oo niin helppoo silloin,kun anoreksia on pahimmmillaan..

muuten tykkään tuosta koulusta ja sen avulls laihdun,sillä mun ainoa syöminen on koulussa.muuten oon syömättä,enkä eds tunne nälkää..
juon teetä ja oon aika väsynyt aina sen koulupäivän jälkeen,eli se kertoo sitä,että oloni alkaa olla aika heikko jo tällä hetkellä,eli pelkään ,että joudun sairaalaan ja keskeyttämään koulun,eli ouj jee!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.