IRC-Galleria

vampirellah

vampirellah

Ei ole mitään lopullista totuutta siitä,kuka minä olen,minä voin muuttua joka hetki!

tommy hellsten ja elämän kouluTorstai 22.01.2009 20:11

tommy hellsten on kirjailija,jonka sanoja en ollut uskoa todeksi!niin osuvaa kirjoitusta,ajatuksia,mielipiteitä siitä,mikä on tärkeää ja miten arvostaa itseään,arvottomuutta kokeneena lapsena,joka tekee mitä vain,saadakseen aikuisilta ja ylipäänsä muilta ihmisiltä arvostusta,tietämättä,että aikuisena hän tulee lukemaan,että hän on aina ollut arvokas,vaikka ei olisi tehnyt töitä sen eteen.
kirjaileva psykoanalyytikko kertoo kirjan muodossa,miten olla arvokas ja arvostaa itseään,ilman,että saadakseen arvostusta täytyisi osoittaa muille,että minäkin olen yhtä arvokas,kuin kuka tahansa muu,vaikka en olekkaan 6 ällän ylioppilas,vaikka en ollutkaan luokkani kaunein ja kiltein tyttö.
minä olen arvokas juuri sellaisena kuin olen ja minun on osattava arvostaa itsestäni löytyvää ihmistä,tunteitani,menneisyyttäni,arvostaa sitä,että ei ole vähemmän arvokas ollessaan myös heikko ja avuton.
olenko unohtanut sen,mitä on olla ihminen?inhimillinen ihminen

kysymysten löytäminen on arvokkaampaa,kuin vastausten löytäminen.

elämä on elämistä varten,ei ymmärtämistä varten.nämä sanat muunmuassa ovat uutta ja innostavaa itsetutkiskelun pohjaa.

aion löytää tällä matkalla kysymyksiä,sillä vastauksethan meillä jokaisella on,mutta oikeiden kysymysten löytäminen on avain meidän oman elämämme lukkoihin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.