IRC-Galleria

vampirellah

vampirellah

Ei ole mitään lopullista totuutta siitä,kuka minä olen,minä voin muuttua joka hetki!
juu,kytät tuli illalla 8 maita ja sanoi et nyt lähet kyytiin,epäily:tapon yritys!!!
olin et mitä ihmettä??
no,sviitti valtion hotellissa,jossa sai polttaa ja lukemista riitti ja sit aamulla yhdeksältä kuulusteluihin ja onneks olin epäiltyinä ajankohtina sairaalassa,eli mulla on ainaki alibi.
kuulustelujen jälkeen päästivät ihan suosiolla pois ja siitä sit kävelin kysille niihin sisätautitutkimuksiin.
musta otettiin eri verikokeita ja sydänfilmi ja verenpaine ja sit vielä joku hemmetin testi otettiin ranteesta jumalattomalla ruutalla.
tulos,sain tietää olevani alipainoinen(ihan ku en jo ois sitä tienny) ja sit mua kehotettiin välttämästä liikuntaa ja ne antoi sieltä sairaalasta mulle vielä jugurttia,täytettyjä leipiä ja pari pillimehua ja sanoi,et maanantaina pitää vielä ennen kymmentä käydä antamas joku verikoe ja et jos vielä 2kg lähtee,ni ne ottaa mut osastolle.
sit ne oli varannu mulle jotain terapia-aikoja,joitten tarkemman päivämäärän saan postissa sit tietoon ja nyt siis yritän olla liikkumatta ja syödä enemmän.
saas nähdä,onnistunko siinä,perjantaina ku söin mielestäni liikaa,eli viikko sitten ni mun oli pakko käydä oksentamassa ku se syöty ruoka ahdisti niin paljon
mut jees,kotona ollaan ja yritän kyl kaikin keinoin välttää sen sairaalaan joutumisen,vaik kuulema jo tää paino on ihan liian vähän,mut just kuitenki sen rajan yli,ettei ne ota hätätapauksena mua.huh

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.