IRC-Galleria

ohhoh, olipas tänään taas ilta...Torstai 19.01.2006 06:42

Se on hirveetä ku kaverit pakottaa ryyppäämään. Taas tänään oli sellanen ilta. Koko päivän oon aatellu et ilta ollaan kotona ja mennään aijoissa nukkumaan, mut paskan marjat. Kävin kaverilla kahvilla ja sit se vaan kysy et kai mäki oon tulossa baariin ku kaikki muutkin muka on ja sitte mun mieli taas muutettiin ja baariinhan mä lähdin (kuuluun siis siihen yhteen kahdeksasosaan joka joutuu nauttimaan alkoholia kavereiden painostuksen alaisena). Mä oon niin heikko ihminen, enkä osaa sanoo ei. No huhhuh.. Paarissa oli sentään eroticnight, no ei siellä muuta eroottista ollu ku yks strippari. On nää Kotkan pileet kyl aika hanurista verrattuna esim. Turun kemuihin.

Mulla on ikävä Turkuun vaikka just kävin viime viikonloppuna siellä, tosin vaan aika nopsaan. Kyl sinne on taas pian lähdettävä. Joko ens tai sitä seuraavana viikonloppuna.

Viime yönä uni ei oikeen tahtonut tulla simmuun ni mietiskelin et mahtaakohan tää sittenkään olla mun ala.

Missähän mun palkka viipyy... Vituttaa ku se ei oo tullu vieläkään ihan kokonaan. Tai siis suurin osa siitä on tulematta. Minkä takia aina sen tulemisen kanssa on ongelmia? Mulla on meinaan hirvee hinku tuhlaamaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.