IRC-Galleria

taas..Perjantai 17.08.2007 18:50

Nyt on sitten taas yksi aikakausi päättynyt meikäläisen elämässä. En olisi suonut niin käyvän, mutta aina ei voi voittaa...
Mä oon aina ihmetelly et miks mun pitää oppia asiat kantapään kautta. Joka vitun hommassa pitää saatana tyriä jotenkin!!!!
Nytkin kaikki oli loppujuoksussa vain musta itestä kiinni, mutta ei voinu ottaa päätä pois perseestä ja huomata voivansa tehdä asiat jotenkin toisin ja paremmin.
Mun olis vain tarvinnut kuunnella ja ymmärtää, koska mua kyllä neuvottin. NYT MÄ TAAS TAJUAN ASIAT KUN ON JO LIIAN MYÖHÄISTÄ!!!!
Ihan kiva joo, et mut palautetaan aina maan pinnalle, mut ei silti tarvis maan alle läpi iskee.
Kait se on mun tehtävä tässä elämässä. Elätellä turhia toiveita, tehdä paljon töitä asioiden edistämiseksi ja sitten huomata että on tehnyt kaiken päin persettä ja kaikki luhistuu.
Ja kaikkein parasta tässä on se, että mä en satuta mokailuillani pelkästään itseäni, vaan siitä joutuu muutkin kärsimään. Olen todella ison anteeksi pyynnön velkaa eräälle henkilölle, mut mä en usko et mä pystyn ikinä hyvittämään tekojani. Mä vain olen kaikessa fiksuudessani ja täydellisyydessäni niin helvetin idiootti, et mut sais nakata suoraan alimpaan helvettiin. Tai ainakin viedä saunan taakse.
Jos olisin täys luuseri, mä luovuttaisin nyt. Mä olen menettänyt mulle Rakkaimman ja tärkeimmän asian, niin onko silloin enää missään mitään mieltä. Olla vaan. Kait mä kuitenkin sinnittelen tässä surkeassa elämässäni. Jos jotain positiivista haetaan, niin ennen mä en ole tiennyt mitä on olla todella maassa. Ku sulta otetaan pois kaikki. Tää on niinku 4D-leffassa. Asiat näyttää tulevan ihan sun saataville, mut kun sä koitat tarttua johonkin sun kätes sujahtaa vain läpi siitä. Koko ajan on sellanen niin epätodellinen olo. Ei tiedä itkisikö vai nauraisiko. Toisaalta mä olen helpottunut, et nyt mä todella ymmärsin Häntä ja tajusin mitä se on kaikella takoittanut. Koin eräänlaisen valaistumisen..=) Mut niinku sanottu, liian myöhään.
Muuttuuko tää tästä ikinä?? Pääsenkö mä koskaan tästä oravanpyörästä helvettiin.. Toivon niin, mut tällä hetkellä musta tuntuu etten edes ansaitsis sitä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.