IRC-Galleria

Onko tää nyt sit hirveen reilua..Perjantai 24.08.2007 17:11

Onko se iha oikein et jotkut tietyt ihmiset joutuu kestämään kohtuuttomat määrät paskaa tässä elämässä.. Ei mun mielestä. En nyt puhu itsestäni. Oon kuitenki selvinny loppujen lopuks todella vähällä. Mä olen aina pystyny nousemaan, enkä mä ole esimerkiks sairastunu tai mitään..
Mut mä olen nähnyt tapauksia, et täytyy vain ihmetellä miten ne jaksaa. Aina tulee jotain, ennen ku kerkee edellisestä selvitä, niin uutta jo pukkaa. Ja kaikista pahinta on monesti se et ne ei itse aiheuta itselleen näitä tapauksia, vaan tämä maailma. Ja ihmiset joita täällä on, niin paljon vain itsestään välittäviä kusipäitä, että ois varaa vaikka vähän karsia. Tän maan oikeusjärjestelmäkin oikein suosii vittumaisia ihmisiä ja rikollisuutta. Niitä paapotaan mut auta armias jos olet ihan rehellinen ja joudut näiden kusipäiden takia kärsimään, niin tottakai se on oma vika. Ei saa mistään mitään apua ja kaikki vain jatkaa sitä vittuilun ketjua.
Välillä tekis mieli ottaa oikeus omiin käsiin. On niin paljon ihmisiä jotka ei aiheuta muuta kuin harmia muille. Onko sellasella sit oikeus elää. Ei mun mielestä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.