IRC-Galleria

Väsynyt mutta onnellinen...Maanantai 27.08.2007 01:01

Tai no.. ainakin väsynyt.. Taas oltais kotona. Kotona... Onko tää nyt sitte mun koti?? Eikö kotona pitäis viihtyä ja sinne pitäis olla mukava tulla takas? Ei tunnu yhtään siltä. Mulla ei enää ole kotia. En oikein tiedä missä mun paikka nyt on. Hetken jo luulin tietäväni ja luulin löytäneeni kodin, mut nyt täytyy taas jatkaa etsimistä.
Kait se koti on sielä missä sulla on rakkaat ihmiset. Niin se mulla on ollut.

Mitäköhän mä löytäisin jonkun lampun hengen, jolta mä saisin kolme toivomusta. Tai oikeastaan mä en tarvis kuin yhden. Heh.. Aatella. Mä voisin epäröimättä laittaa kaikki sen yhden kortin varaan. En oikeesti toivo kuin vain yhtä ainoaa asiaa. Kaikki muu on sitten enemmän tai vähemmän merkityksetöntä. Mut kukapa mulle sen toiveen toteuttais.
On se kumma et jos tahtoo vain yhtä asiaa, niin sekin on liikaa pyydetty...=)

Tänään näin vähän valoa tunnelin päässä. Saatoin olla jonkin aikaa jopa jollain tapaa onnellinen. Ei pyöriny huolet ja murheet mielessä. Se oli kyl piristävää vaihtelua..=)
Nyt taas sitten mennään päivä kerrallaan, siihen asti et taas irtautuu hetkeksi arjesta ja lähtee kohti uusia seikkailuja..=) Teemu seikkailut vol. 729...

RAKASTAN!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.