IRC-Galleria

He he he HEDARI!!Torstai 30.08.2007 15:22

Voi tsiisus! Tuli sitten eilen vähän nollattua päätä.. Oli mulla kyllä hauskaa, vaikka ihan yksin olin loppuillasta liikenteessä.. Sit piti vain tutustua..=)
Teki kyllä ihan hyvää. Juttelin yhden frendin kans eilen aika paljon. Se on kyllä ihan yhtä sekaisin ku mäkin. Välillä tapeltiin ja välillä naurettiin... puhelimen välityksellä siis.
Vittu ei ollut kyllä se kaikista mukavin herätys aamulla.. Onneks oli mahdollista, ettei mun tarvinnu mennä niin aikaisin töihin mitä normaalisti.. Siinä sit koitit saada itses siihen kuosiin et kärsi autolla edes jotenkin ajaa.. Sit ajat ihmiset pihalle, et vittu tänne ei jäädä ku mä lähden pois..=)
Vittu tuntuu niinku ois vieläkin ihan päissään. Kyllä mä lauloin eilen ainaskin urakalla.. Vedin ainakin 5, tai 6 biisiä... Yleisön pyynnöstä..=) Oli se hianoo hurmata ne kaikki keskiikäiset ja jo sen yli menneet immeiset.. Mut se vetäjäkin tykkäs. Se halus et mä vedän viimeisen biisin sielä..=P
Tänään olenkin sitten viimeistä iltaa tossa nykyisessä kämpässä.. Sen jälkeen sitten asutaan sillan alla..=) Ahistus Maximus.. VIIIIIITTTTTTUUUUUUU!!!!!!
Mieleni tekee huutaa.. Tiedän etten ole ainut ketä ahdistaa ja vituttaa... Mikä meitä ihmisiä vaivaa??? Miks ei kaikki vain vois olla onnellisia??? Perseestä..=) Ei se mittään. Huomenna pääsee taas seikkailemaan..=P FUCK THE WORLD!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.