IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ei paniikkia, Meske hoitaaTiistai 29.05.2007 01:49

Satuin ihan muuten vaan vilkaisemaan Stadin lipaston nettisivuja eilen ja totesin, että pääsykokeeni ovat jo 6. päivä. Olin elänyt uskossa, että ne ovat vasta 16.. Olin siinä hiljaisena iltana joskus kahdeksan maissa potemassa pientä krapulaa, mutta se krapula päätti poistua ruumiistani, kun sydän meinasi pysähtyä. Vedin sitten vain syvään henkeä, laitoin koneen kiinni ja hain pääsykoekirjan käsiini. Jos sitä vaikka alkais lukemaan. Puoltoista viikkoa aikaa, enkä oo lukenu kirjaa kertaakaan läpi. Huh huh.

Ei mikään yllätys, että näin käy mulle.

Tänään 100 sivua. Mielenkiintoisin tieto oli, että mongolit asensivat tykkejä kameleidensa selkään 1700-luvulla. Selvä. Veikkaisin, että saatto olla aika kertakäyttökameleita. Mene tiedä.

500 sivua koko maailman historiaa. Sosiaalinen ja taloudellinen aines. Alkaen ekoista keräilijöistä ja päättyen nykyaikaan. Ei tota ihan tämmönen perusmeikäläläinen opi tässä ajassa.

Samalla tavoin kuin aavikolle janoon kuolemaan jätetty sielu askeltaa koko ajan eteenpäin, vaikka tiedossa varma kuolema, niin mä luen viimeseen asti. Only quitters quit.

Kyl mä silti realisti oon. Harmi vaan, et tällä kertaa en todellakaan halua ajatella koko asiaa.

Jos joku lukee tätä paskaa, ni tietää, et mua on turha pyytää kaatamaan viinaa (ainakaan hirveitä määriä) pieneen aikaan. Katotaan sit 6. päivä illalla, kun hirtän itseäni katulyhtyyn.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.