IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Osa 4/ LavatanssitTorstai 31.01.2008 09:18


Täysi-ikäisyyden saavutettua kävimme edelleenkin kesäisin serkkuni kanssa mummolassa. Ei mummo enää niinkään kiinnostanut kuin lähellä oleva tanssilava ja sinne tulevat mökkiläiset. Ja lavalle piti päästä joka lauantai, varsinkin kesäkauden avajaistansseihin.

Pari vuotta vanhempi serkkuni oli aivan innoissaan. Oli kuulemma hyvät jamit tulossa. Mummo varoitteli ennen lähtöämme, ettei sitten pidä suostua kaikenmaailman miesten ehdotuksiin. Ei tietenkään, eihän me nyt mitään sellaista...

Illan esiintyjä oli vasta julkisuuteen ponnahtanut nuorukainen. Tumma ja tulinen, ja ennenkaikkea syötävän söpö. Serkkuni ei voinut päästää katsettaan irti illan tähdestä. Hän odotti innokkaana taukoa, jolloin saisi ehkä metsästettyä nimmarin. Minua ei moinen kiinnostanut lainkaan. Minä olin tullut tänne tanssimaan, ja ehkä jotain kesäromanssin tapaista etsimään. Tietenkin piti ottaa huomioon mökkiläisten tämän vuotinen taso.

Tanssitaitoni ei ollut mikään mahtava, mutta onneksi parkettien partaveitsiä oli riittävästi ympärillä. Nautin suunnattomasti kunnon viejistä ja tietenkin ihailevista katseista. Pitkät vaaleat hiukset hulmuten annoin miesten ymmärtää enemmän kuin ymmärsin antaa. Niin minulle sanoi eräs charmikas mies, joka sormuksesta päätellen oli vaimon pettämisreissulla.

Kyllähän minä ymmärsin, että jos vaimo on viisitoistavuotta pihtaillut, niin tarpeet täytyy tyydyttää jossain muualla. Mutta ei ollut minun asiani sitä hoitaa. Mistä sitä tiesi, puhuiko äijä edes totta.

Ilta kului hyvin nopeasti. Välillä kittasimme olutta ja taas jaksoi tanssia. Serkkuni oli saanut söpöltä laulajalta nimmarikortin ja oli siitä liiankin ylpeä.

Illan viimeiset valssit oli käsillä. Laulaja häipyi lavalta päästäen bändin heittämään valloilleen. Serkkuni huokaisi pettymyksestä, kun ei enää saanut katsella lavan reunalta ihailemaansa laulajaa. Äkkiä hänen ilmeensä kuitenkin kirkastui, kun laulajapoika alkoi tulla meitä kohti. Ja yht'äkkiä se taas synkistyi, kun hän pyysi minut viimeiseen tanssiin.

Serkkuni säntäsi oitis ulos ja minä annoin hänen mennä. Serkun murjotusta ei kestänyt kukaan, enkä varsinkaan minä. Ja sitäpaitsi seuraavana päivänä se olisi ohi kuitenkin.

Tanssin lomassa minulle selvisi välillämme oleva huuma. Mitä lähemmäksi loppua kappale kävi, sen varmemmaksi tuli tunne, että tämä kundi halusi minua. Mikä ettei... Kävin ajatuksissani jo varmaan seuraavassa aamussa, kun tajusin tämän söpöläisen pyytävän minua vielä hetkeksi viipymään.

Muut tanssijat häipyivät pikkuhiljaa silmäillen minua, ehkä hieman kateellisenakin. Taustalta kuului vain bändin jäsenten levotonta remastusta roudarien kiikuttaessa kamoja autoon. Aloin melkein jo pitkästyä odottamaan söpöläisen viipymistä.

Vihdoinkin hän saapui vaatteiden vaihdon jälkeen ja tarttui olkapäästäni kiinni. Kävelimme hänen tuliterän urheiluautonsa luo. Sanaakaan sanomatta istuin kyytiin kysymättä edes minne ollaan menossa. Tunsin pientä nipistystä vatsanpohjassa.

Sen kyllä huomasin, että söpöläistäni rassasi julkisuus. Hän oli jotenkin väsyneen oloinen. Kummasti hän kuitenkin piristyi, kun saavuimme muutaman kilsan ajettuamme hänen mökilleen. Paikka oli rauhallinen ja romanttinen. Vasta siellä sain maistaa söpöläisen täyteläisiä huulia, helliä käsiä ja kummankin kasvavaa himoa. Tunsin hänen paisuneen elimensä vatsaani vasten.

Siirryimme mökin makuuhuoneeseen, joka oli viimeistä piirtoa myöten
tarkoitettu lemmenleikkeihin. Hetken teki mieli perääntyä ja lähteä pois. Minähän olin kuitenkin vain yhden yön leikkikalu. Ja mitä sitten, humaltunut ja kiimainen toinen puoliskoni kysyi.

Hyväilimme toisiamme yhä rajummin ja kiihkeämmin. Söpöläinen halusi tulla sisääni. Ankaran pinnistyksen ja huohotuksen jälkeen söpöläinen lopetti työntönsä ja puuskahti, ettei tästä tule mitään. Enpä ollut aikaisemmin joutunut tilanteeseen, että kundin kulli lakkaa seisomasta kesken naimisen. Oliko minussa vikaa? "Ei sinussa vaan stressissä", kuulin vastauksen.

Pettyneenä makasin sängyssä. En uskaltanut sanoa mitään. Söpöläinenkin oli aivan hiljaa. Hän pyysi minua pukeutumaan, jotta veisi minut kotiin. En tiennyt edelleenkään, mitä olisi pitänyt sanoa.

Opastin tien mummolaan, jonka portailla serkkuni istui synkän näköisenä. Olin sulkemassa auton ovea sanomatta sanaakaan, kun söpöläinen pyysi anteeksi. Hän pyysi myös, etten kertoisi kellekään tapahtuneesta. Siis siitä mitä jäi tapahtumatta, mietin mielessäni.

Äänettöminä menimme serkkuni kanssa aittaan nukkumaan. Serkkuni uteluista huolimatta olin vaitonainen tapahtuneesta. Nousimme ylös vasta puoliltapäivin. Huonosti nukutun yön jälkeen olimme kumpikin aivan kamalan näköisiä. Kummatkin olimme miettineet söpöläistä koko yön, serkku kateellisena ja minä pettyneenä.

Aamupalapöydässä mummo alkoi ihmetellä, että kukas komea nuorimies pihalle ajoi niin upealla autolla, ettei koko pitäjässä ole nähty. Sydämeni pompahti kurkkuun, kun kuulin serkkuni selittävän mummolle tulijan henkilöllisyyttä. Tiesin, että minua tultiin hakemaan.

Tavallaan toivoin näin käyvän, mutta en uskaltanut sitä edes itselleni myöntää. Astuin autoon kulahtaneessa T-paidassa ja farkkushortseissa ilman meikkiä. Automatka söpöläisen mökille sujui rennosti. Tällä kertaa homma onnistuisi, sen olin päättänyt.

Elämäni ensimmäistä kertaa pääsin kylpemään savusaunan lempeisiin löylyihin. Saunoimme ja kävimme uimassa. Uimme ja menimme saunaan lämmittelemään.

Leikimme kuin pienet penskat vesisotaa. Jossain vaiheessa hörppäsin
keuhkoihini vettä ja aloin yskiä kamalasti. Söpöläinen siitä säikähtäneenä halusi antaa tekohengitystä, vaikka en sen tarpeessa ollutkaan. Tekohengitys vaihtui kiihkeiksi suudelmiksi. Seisoime vedessä alasti. Kauempana oli pari ihmistä soutelemassa, mutta emme antaneet veneen häiritä meitä.

Söpöläinen käänsi minut seisomaan selkä itseään päin. Kumarruin nojaamaan kyynärpäilläni laituriin söpöläisen ohjatessa kullin sisääni. Vesi lotisi kiihottavaan tahtiin. Hellät sormet rinnoillani, kaulallani ja kaikkialla kävivät yhä vain vaativimmiksi.

Huohottaen siirryimme matalampaan veteen konttausasentoon. Hiekka ja pienet terävät kivet hankasivat polviani, vesi roiskui söpöläisen työntöjen tahtiin. Söpöläinen käänsi minut selälleni, vartaloni päätä lukuunottamatta oli vedessä. Hän tunkeutui sisääni rajummin ja rajummin. Söpöläinen piti ranteistani kiinni, en pystynyt liikuttamaan kuin lanteitani ylös alas. Hänen kielensä leikitteli huulillani, kasvoillani ja korvannipukoissa.

Lähestyvän moottoriveneen ääni sai meidät entistä kiimaisimmaksi. Tuli kiire saada. Söpöläinen oli tulossa ja minä kiihotuin hänen ääntelystään. "Nai mua, nai, lujempaa", huusin orgasmin kourissa moottoriveneen kiitäessä ohitsemme.

Moottoriveneen aallot liplattivat laituria vasten ja rantaan, jossa me
makasimme raukeina. Söpöläinen huokaisi kiitoksen hipaisten samalla
kasvojani. Tunsin uudelleen kasvavan himon sisälläni...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.