IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Jotkut miehet lumoavat naisen kuin itsestään, toisilla taas ei koskaan käy tuuri. Psykologit ovat varsinkin viimeisen kymmenen vuoden aikana menestyksellisesti löytäneet ja dokumentoineet erilaisia vihjeitä, joita seksuaalikumppanin valinnassa käytetään: pituutta, älykkyyttä, kävelynopeutta, kasvojen symmetrisyyttä, huumorintajua, vyötärö-lantio-suhdetta, täyteläisiä huulia, poliittista asemaa ja esileikkitaitoja.

Ironista on, että monet parinvalinnan tutkijat ovat painottaneet niitä seksuaalisia vihjeitä, jotka ovat kaikkein vähiten psykologisia: fyysisiä viehättävyysvihjeitä. Fyysisellä viehättävyydellä on suuri merkitys kosiskelun alkuvaiheessa ja muut ominaisuudet korostuvatkin usein vasta myöhemmin. Evoluutiopsykolgit pohtivat jatkuvasti sitä, ovatko tiettyjen fyysiset ominaisuuksien viehättävyys universaali ilmiö.

Mens Health- lehti kyseli naisilta, mitkä miehen fyysiset piirteet viehättävät heitä eniten. Tässä naisten vastaukset ja niiden saama kannatus.

1. Tyylitaju 30 %

Se miten pukeudut heijastuu kanssasi olevaan naiseen ja hän tietää sen. Mies joka ymmärtää miten kuviollinen paita ja solmio yhdistetään, huomaa myös milloin nainen on hyvin pukeutunut. Panosta hyviin materiaaleihin, kuten kasmiriin, silkkiin, puuvillaan ja vakosamettiin sekä hyviin kenkiin!

Vaatteet välittävät tärkeitä viestejä kantajastaan. Pukeutumisella kerrotaan muun muassa sukupuolesta, sosiaalisesta asemasta, iästä ja ammatista.

2. Komeat kasvot 26 %

Viehättävyys, jota on tutkittu ikuisuuksien ajan, on tutkijoiden mukaan kiinni symmetriasta. Arvioimme kasvojen seksikkyyttä ennen kaikkea symmetrian ja maskuliinisuuden tai feminiinisyyden perusteella.

Ajattele punainen viiva keskelle kasvojasi ja vertaile eri puolien symmetrisyyttä. Ovatko kasvojesi eri puolet samanlaisia? Ovatko silmäsi ja korvasi samaa paria? Mitä symmetrisemmät kasvot sinulla on, sitä komeammaksi ja maskuliinisemmaksi sinut mielletään.

3. Pituus 15 %

Pitkä, tumma ja komea ei ole se ainoa oikea ”täydellinen mies”. Naiset kyllä sanovat haluavansa tuntea itsensä miestä pienemmiksi, mutta pituus ei välttämättä merkitse kaikkea. Nainen tuntee olonsa turvalliseksi ja naiselliseksi, kunhan hän ei ole sinua päätä pidempi.

4. Lihakset 13 %

Vietä enemmän aikaa kylpyhuoneen kuin kuntosalin peilin edessä, sillä naiset pitävät puolet enemmän komeista kasvoista kuin idiootista lihaskimpusta. Lihakset auttavat kilpailijoiden torjunnassa, mutta kokonaisuus on naiselle paljon tärkeämpää kuin mahtavat lihakset.

5. Hyvä fyysinen kunto 12 %

Naiset yhdistävät miehen hyvän vartalon hyvään itsekuriin. Se kertoo naiselle, että jaksat hänen matkassaan sängyssä ja sen ulkopuolella.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.