IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Rakkausrunoista potkua parisuhteeseenTorstai 06.08.2009 19:35

Runo on parhaimmillaan ilmaista pariterapiaa, sanoo Pekka Halme Rakkausruno ry:stä.

Rakkausrunoja kirjoitetaan yhä näin tekstiviestien ja chattailyn aikanakin. Runoilla voi piristää parisuhdetta ja ilmaista tunteitaan. Kirjoittajalle se tarjoaa tilaisuuden pysähtyä miettimään parisuhteen tilannetta.

- Runon avulla voi kertoa mikä toisessa niin ihastuttaa ja mikä myös vihastuttaa. Runo on parhaimmillaan ilmaista pariterapiaa. Joskus on helpompi kirjoittaa vaikeista asioista, kuin sanoa ne ääneen, Pekka Halme Rakkausruno ry:stä sanoo Häät&Rakkaus-messujen tiedotteessa.

Mikä parasta, koulutusta tämäntyyliseen runoiluun ei tarvita. Kuka tahansa voi kirjoittaa rakkausrunon eikä varsinaisia sääntöjä ole.

- Peräkammarin pojasta voi kehkeytyä todellinen Casanova ja ylimääräiset kilot voi häivyttää muutamalla sanankäänteellä. Runossa on vapaus liioitella, unelmoida ja jopa vähän valehdella, Halme luonnehtii.

Rakkausrunojen moninaisiin muotoihin voi tutustua esimerkiksi Rakkausruno ry:n sivuilla, jonne on kertynyt yli 660 000 runoa
16 000 kotirunoilijan toimesta.

Rakkausrunot ovat esillä myös tulevien Häät&Rakkaus-messujen workshopissa. Messut järjestetään 13.-15.11. Helsingin Messukeskuksessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.