IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Vaikeuttavatko luonteenpiirteesi nautintoa makuuhuoneessa? Listasimme esileikkivinkkejä erilaisiin ongelmiin.

Sosiaalisissa tilanteissa ongelmallisiksi koetut luonteenpiirteet voivat saada monesta yliotteen makuukamarin puolella. The Sun -verkkosivusto listasi esileikkivinkit erilaisille luonteille.

Hermostuneille

Hermostuneet ihmiset pelkäävät epäonnistumista, ja tämä näkyy myös heidän käytöksessään sängyssä. Heidän voi olla vaikeaa tuntea seksuaalista halua tai mielihyvää. Usein myös orgasmin saaminen on vaikeaa.

Meditaatio: Istukaa partnerisi kanssa alasti vastakkain ja katsokaa toisianne silmiin. Yrittäkää hengittää samaan tahtiin. Yhteinen meditointihetki auttaa sinua rentoutumaan.

Pureudu syihin: Mieti mikä saa sinut hermostumaan sängyssä. Näkyykö ongelmasi myös muussa elämässä? Yritä pureutua ongelman alkuperäisiin syihin, sekä hyväksyä ja ratkaista ne parantaaksesi seksielämääsi.

Estyneille ja ujoille

Ujoilla ihmisillä on usein ongelmia itsetuntonsa kanssa. Heitä ei ole ehkä tarpeeksi kannustettu arvostamaan itseään lapsuudessa.

Itsetunto-ongelmat näkyvät helposti vääristyneenä kehonkuvana. Heikosta itsetunnosta kärsivä ei välttämättä edes halua kokeilla uusia asentoja tai paikkoja, jotka voisivat auttaa häntä orgasmin saamisessa, koska he tuntevat olonsa helposti epämukavaksi vieraalla maaperällä.

Askel askeleelta: Aloita tie rohkeuteen pienin askelin ja kokeile joka kerta yhtä uutta asiaa sängyssä. Jos esimerkiksi normaalisti harrastatte seksiä pimeässä, jättäkää tällä kertaa valot päälle. Kokeilkaa myös yhtä uutta asentoa kerrallaan. Hidas eteneminen voi auttaa sinua voittamaan estosi ajan kanssa.

Kiukkupusseille:

Kiukkuinen luonne saattaa seurata myös makuuhuoneen puoleelle. Muiden ongelmien lisäksi se saattaa aiheuttaa kyvyttömyyttä kokea ollenkaan seksuaalisia tunteita.

Tyynysota: Kokeilkaa leikkimielistä tyynysotaa tai painikaa alasti. Ripaus hauskuutta esileikissä johdattaa tunteita oikeille urille ja pois arjen stressistä. Saman efektin tuottaa paljaiden ihojen kosketus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.