IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Lukijat: Uusi seksi lumoaa ja ujostuttaaSunnuntai 22.11.2009 17:15

Viikkokyselyssä kysyimme, millaista seksi on uuden ihmisen kanssa. Enemmistö vastaajista, 49 prosenttia, kuvaili seksiä kiihottavaksi mutta ujostuttavaksi kokemukseksi. Vaikka uusi kumppani kiihottaa, oman alastoman kehon esitteleminen ensi kertaa koettiin jännittäväksi. Myös toisen mieltymykset ovat ensimmäisellä kerralla vielä hämärän peitossa.

"Kun ei vielä tiedä, mistä toinen pitää, jännittää tekevänsä "väärin"." jjj

"Jos ei ole sinut itsensä ja vartalonsa kanssa, voi kokemus olla ujostuttava, mutta kyllä se muuten on niin täynnä latausta, jota ei taas löydä jo tunteman ihmisen kanssa. Se on sitä kun nimenomaan EI tunne toista." rötkö

"Toisen ihmisen toiveita tai estoja tai muutakaan tottumuksia on vaikea tietää. Kiinnostavaa odottaa mitä toinen osaa ja kuinka villi hän on sängyssä. Oma alastomuus ujostuttaa minua aina aluksi uuden ihmisen kanssa, kunnes se ensimmäinen kerta on korkattu, niin jo on heti vapautuneempi tunnelma seuraavilla kerroilla heh." tuntematon

"Ainahan se ujostuttaa näytellä potenssiaan." EZ

Vain pitkässä suhteessa saa hyvää seksiä

27 prosenttia vastaajista piti ensikertaa uuden kumppanin kanssa aina kömpelönä. Vastaajien mukaan vain tutustumalla toiseen voi saada hyvää seksiä.

Aivan toista mieltä oli 23 prosenttia vastanneista; näiden lukijoiden mukaan uutuudenviehätys on seksissä parasta, eikä tuoreen seksikumppanin tuomaa fiilistä voita mikään.

"Uusi seksi lumoaa, vaikka olisi huonompaa kuin edellinen." tarkkis

"Olen joskus ollut jopa kaksi kertaa saman kanssa... Ja että kyllästytti." nautiskelia

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.