IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Flirttaile fiiliksellä!Lauantai 23.01.2010 15:37

Flirttailemaan voi oppia kuka tahansa. Flirttiin tarvitaan annos itseluottamusta ja avointa mieltä. Perinteiset suomalaiset paukut ovat useimmiten vain haitaksi.

- Pienellä itsetunnon pönkittämisellä pääsee flirttailussa vaadittavaan positiiviseen mielentilaan. Myös ulkonäköön panostaminen tuo itsevarmuutta, ihmissuhdekouluttaja, flirttiguru Eila Kaarresalo-Kasari kertoo.

Hyvä itsetunto onkin flirttailun A ja O. Kun ihminen on sinut itsensä kanssa, hänestä tulee rennompi ja puoleensavetävämpi muiden silmissä.

- Mukava fiilis tarttuu. Jos itsensä kantaa kunnialla vioistaan huolimatta, kyllä sen huomaavat kanssa olijatkin, Kaarresalo-Kasari vakuuttaa.

Enemmän small talkia, vähemmän viinaa

Liika alkoholi tekee viehättävästäkin persoonasta epäviehättävän örisijän, juntin, jolle flirttailu tarkoittaa kaksimielisiä vihjauksia narikkajonossa valomerkin jälkeen. Sellaiselle tyypille, ehdoton ei kiitos.

Flirttailu perustuu paitsi silmäpeliin myös reiluun, rehtiin ja avoimeen keskustelutaitoon, jota voi harrastaa milloin vain ja missä vain, Eila Kaarresalo-Kasari toteaa.

Rohkaisuryyppyjen sijaan flirttikonkari siis suosittelee small talkin harjoittamista osana jokapäiväistä elämää. Rento jutustelu vaikkapa naapurin kanssa luo pohjaa myös hyville flirttitaidoille.

- Jos ihminen on liian ujo tällaiseen, voi viehättäviä ilmeitä ja eleitä bongailla ja harjoitella myös elokuvista ja televisiomainoksista, Kaarresalo-Kasari vinkkaa.

Ota rohkeasti kontaktia!

Kun suomalainen kohtaa mielenkiintoisen ihmisen esimerkiksi baarissa, hän usein pelkää ottaa tähän kontaktia pakkien pelossa. Valitettava totuus on kuitenkin se, että jotain saadakseen on uskallettava myös antaa. Rohkea rokan syö ja riski kannattaa ottaa.

- Pakkeja on turha pelätä! Aina kannattaa kokeilla kepillä jäätä. Jos kohde ei kiinnostu sinusta, siirry seuraavaan, Kaarresalo-Kasari tsemppaa.

Perinteinen "mies tekee aloitteen" -ajatus ei ole nykypäivää. Modernin ja vahvan naisen ei tarvitse kyyhöttää nurkassa odottamassa unelmiensa prinssiä.

- Nainen voi jäädä paljosta ilosta ja riemusta paitsi, jos alituiseen odottaa miehen tekevän aloitteet. Valkoinen ratsu jää mitä todennäköisimmin tulematta, Eila Kaarresalo-Kasari toteaa.

Varattukin voi flirttailla

Missä sitten menee hyvän maun raja flirttailussa varattujen kanssa? Alan asiantuntijan mukaan kevyt ja viaton flirtti on sallittua myös varatulle henkilölle, mutta leikki on syytä jättää siihen.

- Toista ei saa johdattaa harhaan eli pitää hienovaraisesti kertoa olevansa varattu. Vieraiden kanssa voi tanssia ja jutella, mutta sen pidemmälle ei uskollinen kumppani mene, Kaarresalo-Kasari toteaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.