IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Nyt kaikki biologian oppitunnilla nukkuneet hereille! On aika kumota urbaanit seksilegendat ja myytit.

Katutietoa seksistä riittää. Moni luulee, ettei kuukautisten aikana voi tulla raskaaksi tai että siistin näköiseltä ja silminnähden terveen oloiselta, tutulta kumppanilta ei voi saada sukupuolitautia. Seksikirjailija ja lääkäri Laura Berman on kumonnut nettisivuillaan muutamia naurettavia myyttejä seksistä.

Kiltit tytöt eivät nauti seksistä: Väärin! Naiset ovat Bermanin mukaan planeetan ainoa elollinen laji, jolla on ainoastaan seksuaaliseen nautintoon tarkoitettu elin, klitoris. Naiset on siis rakennettu nauttimaan seksistä. Seksuaalisuus on iso osa ihmisyyttä, joten kaikilla meillä on oikeus ja halu nauttia seksistä.

Ensimmäisestä yhdynnästä ei voi tulla raskaaksi: Väärin! Jokaisesta yhdynnästä voi tulla raskaaksi.

Kuukautisten aikana ei voi tulla raskaaksi: Väärin! Jokaisesta yhdynnästä voi tulla raskaaksi.

Kaikki naiset kykenevät saamaan orgasmin yhdynnässä: Väärin! Ainoastaan 30 prosenttia Bermanin mukaan pystyy saamaan orgasmin pelkästään yhdynnästä. Loput 70 prosenttia tarvitsevat lisäksi ulkoista stimulaatiota, esileikkejä ja tyydytystä joko käsin tai suulla.

Hyvä yhdyntä kestää pitkään: Väärin! Vastikään julkaistu tutkimus paljasti, että useimmat ihmiset pitävät noin 7-13 minuuttia kestävää yhdyntää kaikkein tyydyttävimpänä. Esileikkien ja jälkihellittelyn kanssa seksi tietysti on nautinnollisempaa pidempäänkin.

Harva kärsii ennenaikaisesta siemensyöksystä: Väärin! Ennenaikainen siemensyöksy on miesten yleisin seksipulma. Harjoittelemalla miehet voivat pidentää kestoaan ja joillekin myös lääkityksestä on apua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.