IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

160 merkkiä alkaa olla yleinen tapa saada nainen – tai mies – lämpenemään. Kännykät ja kannettavat ovat uusi polku kohti makuuhuonetta. Digitaalinen läheisyys saa uudet parit tuntemaan kuin he olisivat tunteneet jo pidempään.

Neljä viidestä naisesta ja kolme viidestä miehestä uskoo, että tekstiviestailu, Facebookin ja muun sosiaalisen median kautta tapahtuva yhteydenpito saa hiljattain tavanneet parit hyppäämään sänkyyn aiemmin kuin ennen.

Shape ja Men’s Fitness -lehtien kyselyyn vastasi 1 200 naista ja miestä.

Vastaajien mukaan tekstiviestien lähettäminen on vast’ikään kohdanneiden yleisin yhteydenpitokeino. Peräti 65 prosenttia vastanneista oli pyydetty treffeille tekstiviestin välityksellä ja 49 prosenttia oli pyydetty treffeille Facebookin kautta.



C U L8r

Neljä viidestä naisesta siis uskoo digitaalisen yhteydenpidon nopeuttavan sänkyyn siirtymistä. Kuitenkin alle 40 prosenttia kyselyyn vastanneista naisista ilmoitti oikeasti päätyneensä vällyjen väliin nopeammin digitaalisen läheisyyden saattelemana.

Mikä digitaalisessa yhteydenpidossa nopeuttaa asioita? Etenkin naiset raportoivat, että yhteydenpito sosiaalisissa medioissa ja toisen seuraaminen niissä saa tuntumaan siltä kuin olisi tuntenut toisen jo pidempään.

Digitaalinen yhteydenpito käy myös esileikistä, ja se on sallittua – jopa hyväksi – myös pitkissä parisuhteissa.



:X :X :X

Esileikin tiedetään olevan merkittävä asia seksuaalisessa kanssakäymisessä. Vuonna 2008 tehdyn tutkimuksen mukaan parit käyttävät esileikkiin keskimäärin 15,4 minuuttia ja itse yhdyntään 16,2 minuuttia.

Skotlantilainen ja prahalaisen yliopiston tutkimus julkaistiin vuonna 2009 Journal of Sexual Medicine –tiedejulkaisussa.

Tosin sama tutkimus osoitti, että naisen kokemaan nautintoon esileikillä oli oletettua pienempi vaikutus. Esileikki ei antanut ylimääräistä nautintoa naisen kokemukseen. Nautinnon kannalta olennaisempi oli itse yhdynnän laatu ja kesto.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.