IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Mitä miehen mitat paljastavat?Torstai 30.08.2007 19:42

Kirologia eli kädestä lukeminen on monelle ainakin teoriassa tuttu asia. Hyvin harva on kuitenkaan kuullut taidosta nimeltä Lingam Gnosis. Siinä ei todellakaan tarkastella kämmenen neljää pääviivaa, lueta teelehdistä tai ennusteta kahvinporoista. Lingam Gnosis on kuin tehty naisia varten, sillä se on muinainen taito, jossa luetaan peniksestä. Lingam on vanha sanskrit-termi penikselle.

Lingam Gnosis perustuu siihen uskomukseen, että penikset voidaan luokitella neljään eri kategoriaan. Näitä ovat vesi, maa, tuli ja ilma. Usein peniksestä voi havaita piirteitä, jotka sopisivat moneen eri luokkaan. Tarkkaavainen silmä havaitsee kuitenkin vallitsevan piirteen, jonka mukaan peniksestä lukeminen suoritetaan.


Vesi

Vesi on elementeistä kaikkein feministisin. Feministisyys vaikuttaa myös peniksen olemukseen, sillä penis on pieni ja pehmeä. Tällaisen peniksen omistajasta nainen saa itselleen hyvän miehen, joka pitää kodin pystyssä. Mies ensinnäkin pitää ruoanlaitosta ja loihtii vaikka HK:n sinisestä keittiömestari Jyrki Sukulan tavoin jos jonkinlaista gourmet-ateriaa. Kodin nurkissa eivät myöskään villakoirat temmeltele, sillä pienen ja pehmeän peniksen omistava mies on erittäin sisäsiisti.

Toisinaan naista voi alkaa ärsyttää se, että mies nuohoaa nurkkia jatkuvasti ja on perin feministinen. Miehistä urosta tästä miehestä ei valitettavasti saa tekemälläkään. Tällöin naisen kannattaa muistaa miehen hyvät puolet. Niitä ovat uskollisuus, empaattisuus, kiltteys ja mikä merkittävintä, tämä mies on todella peto sängyssä. Hänen ulkoinen olemuksensa on tässä suhteessa hyvin pettävä. Muutama lasillinen alkoholia ja mies möyryää sängyssä varmemmin ja tehokkaammin kuin McLarenin uusi V8-moottori kilparadoilla. Mies viekin maaliin kumppaninsa ja itsensä, eikä laukea kesken kaiken.


Maa

Tämä penis on erittäin helppo tunnistaa, koska se on iso, pigmentiltään tummahko ja muodoltaan hiukan epäsäännöllinen. Peniksen jatkeena on kaksi muhkeaa ja riippuvaa kivestä, jotka sijaitsevat erittäin karvaisen kivespussin sisällä.

Tällainen penis hallitsee ja ohjaa vahvasti miehen käyttäytymistä. Penis oikeastaan kuljettaa miestä kuin pässiä narussa. Penis on nimittäin aina valmiina kuin partiolainen ja kiusaa miestä jatkuvilla seksuaaliseen kanssakäymiseen liittyvillä vihjauksilla eli pullistelemalla puntissa paikasta ja ajasta riippumatta. Koska miehen ajattelu tapahtuu puhtaasti alapäällä, hän ei ole järin välkky. Seksissä hän suosii suoraa ja nopeaa toimintaa. Seksi on hänelle muutama edestakainen liike, karjaisu ja kuorsaus. Tällainen mies edustaa perinteistä alkukantaista miestä, jolla on hiukan tylsä ja tyhmä ilme ja kuvainnollisesti nuija kädessä. Sanavarasto on ”Orgh”.


Tuli

Tuli on elementeistä kaikkein maskuliinisin. Penis on suora, paksu, symmetrinen ja pehmeä. Erityisen pitkä se ei ole, mutta puskee silti itsensä keskivertomittoihin. Väriltään penis on kirkkaan punainen tai hyvin vaaleanpunainen.

Tällaisella miehellä on sananmukaisesti tuli pöksyissä, sillä hän on erittäin intohimoinen rakastaja. Häneltä löytyy myös luontaista karismaa, jolla hän viettelee joukoittain seksikumppaneita. Seksi tämän miehen kanssa on naisesta varmasti taivas maan päällä, mutta elämä hänen kanssaan on muuten helvetillistä. Mies ei nimittäin tyydy olemaan aloillaan vaan etsii aina uutta saalista, joka voisi sammuttaa tulen hänen loimuavasta peniksestään. Tästä miehestä on iloa hetkeksi, mutta häneen ei missään nimessä kannata rakastua, koska se tuottaa vain sydänsuruja.


Ilma

Tähän kategoriaan kuuluvat penikset ovat tyypillisesti pitkiä, kapeita ja kalpeita kuin lakanat. Erektiossa oleva penis taipuu yleensä vasemmalle tai oikealle. Osa tähän kategoriaan kuuluvista peniksistä kaartuu hiukan ylöspäin. Tällainen penis on naisen kannalta varsinainen jättipotti. Penis nimittäin hieroo yhdynnän aikana juuri sopivasti G-pistettä. Kivekset ovat sopusuhtaiset, pallon muotoiset ja riippuvat korkealla lähellä peniksen tyveä.

Tämän peniksen omistaja on luonteeltaan hyvin taiteellinen ja vapaamielinen. Hänellä onkin usein taipumusta biseksuaalisuuteen. Hän ei myöskään ole kovin uskollista sorttia. Seksikumppaneita nimittäin tulee ja menee jatkuvalla syötöllä. Mikäli nainen etsii miestä, joka on sängyn virtuoosi, on tämä mies hänen ehdoton valintansa. Hän tarjoaa varmasti unohtumattoman seikkailun seksin seitsemällä merellä. Mikäli nainen onnistuu saamaan tämän miehen pauloihinsa, saa hän itselleen kumppanin, joka on viisas ja luova. Tämä pätee niin yritysmaailmaan kuin seksiin.


Lähde: Rufus Camphausen: The Encyclopedia of Erotic Wisdom.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.