IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
30.3.2005
Tilastot
Käyntejä: 4 059 (1.7.2008 alkaen)
Koko
129 jäsentä
Tyttöjä: 111 (87 %)
Poikia: 18 (13 %)
Keski-ikä
35,6 vuotta
Otos: 87 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 35,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 37,9 vuotta

Jäsenet (129)

TinkeriPandaKillerhenkkugrAu-Siembranindee__Essie\hetzku|^nipsan^SusieS_hoitovirheMinnaVhautsi84ree^^lumikkih__m_aariMilpuri
- Vanhemmat »
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

.. sillä tämä päivän ensimmäinen ateria saa oksennuksen nousemaan suuhun.

Tavoilleni ominaisesti itseni vihaaminen on alkanut nousta niin suureksi tekijäksi elämässäni että olen päätynyt tekemään asialle jotain. Tai vielä ominaisempaa memi-toimintaa on, etten niinkään viitsisi tehdä asialle mitään kun että alkaa olemaan aika.

Eilen kaupassa totesin etten enää ole teini/masentunut/surkea/sairas/yhteiskunnan uhri tms. (enkä keksinyt ketään, kenen päälle syyn vierittää nykyisestä olemuksestani), ja hiihdin sille käytävälle johon tähän astisen elämäni kaikki sympatiat ja sääli on kertynyt: Luontais- & laihdutustuotteet.

Surullisena välihuomautuksena totean tähän väliin että itsesäälini hipoi mahdollisesti pilviä hiippaillessani kauniin ja hoikan ystävättäreni kanssa tuohon suuntaan.

Päädyin pitkällisen tutkiskelun jälkeen ostamaan suklaanmakuisia vähäkalorisia pirtelöitä. Luulen että kassa (nuori mies vielä - miettikää nyt tuotakin todennäköisyyttä, mieskassoja on ehkä yksi sadasta) ajatteli samaa ajatusta joka itsellä jurnasi takaraivossa. Kuinka säälittävää lihavan ihmisen on edes YRITTÄÄ moista? Melko sama jos menisin pizzeriaan, tilaisin pizzan tuplajuustolla, fetalla ja vielä hiukan sinaria päälle, ja alkaisin painottamaan että ruokajuomaksi lightti-kolaa?

Harmittaa menetetty 17 euroa, varsinkin kun pakkauksessa on n. 3 päiväksi ruokaa. Kahden viikon kick-starttiin vaaditaan siis 5 x 17 euroa=85 euroa. Voin rehellisesti sanoa, että tavallisen duunarin varannoista kahden viikon ruokarahaksi tuo on PALJON yhdelle hengelle. Harkitsen jälleen tupakoinnin lopettamista. Kirjoittaessani tätä lausetta haaveilen savukkeesta.

Eilen illalla päätin nautiskella kaikesta siitä mitä en pariin viikkoon saisi, eli ahmin ruisleipää ja puoli pussia karkkia. Voin kyllä vannoa että voin lievästi huonosti tämän jälkeen. Aamu (eli puoli tuntia sitten vietetty aika) alkaa siitä että etsin isointa lasiani, jonka löysin sängyn alta, tiskaan lasin ja täytän lasin vedellä, ja sotken kaakaojauheen näköisen jauheen veteen.

Ja jos ketään enää edes muistaa sellaista tuotetta millä yhdeksänkymmentäluvun alussa pikkulapsia kiusattiin, joku vilja-kaakao, lähinnä tätä makua voipi kyseinen olla. Liian makeaa..

Päätin äsken "aamupalani" ja voin hieman huonosti. Vatsaan on tömähtänyt kivi ja suussa maistuu imelältä. Tämän päivän aterioista on neljä nauttimatta.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kaikkeen sitä ryhtyy..
[maanikko]

LakhesisJuokse juokseLuonut: LakhesisTiistai 01.09.2009 22:10

Mitä mä teen kun lumi tulee? Hiihtäminen ei oikein innosta. Pitäisköhän hommata crostrainer talven varalle...?

Tai sitten olen talven tullen juoksulenkkeihin niin koukussa (kun olen jo nyt vähän) ettei mikään pakkanen saa minua pois sieltä pysymään. Onneksi asfaltteihin ei sentään tehdä hiihtorataa.

Ja tuli todettua että kannattaa mielellään syödä ennen kuin lähtee lenkille. Ei mulla nälkä ollut kun lähdin, mutta en ollut syönyt muuta kuin aamulla jogurtin ja pari luumua. Sitten vaan lenkin puolivälissä tuli ällöisä olo ja mahaan rupesi sattuun. Loppu matka meni kävellen kotiin ja pari kertaa piti pysähtyä istumaan kun tuntui että kohta lähtee taju.

Paino ei vaa'an mukaan näytä mitään kovin isoja laskuja, mutta kyllä tämä tuntuu koska joudun mm. vaihtamaan lenkkihousut numeroa pienempiin. Plus mahdun vanhoihin lempihousuihin jotka ovat kokoa 34 <3 no okei, reisien kohdalta ihan pikkuisen kiristi, mutta pari kuukautta en saanut niitä edes jalkaan. Luulin että parin viikon päästä ne housut ovat just hyvät :)

Vaikka välillä tuntuu ettei paino tipu tarpeeksi nopeasti niin tsemppaan itseäni, kyllä se sieltä tippuu lopulta joka tapauksessa kunhan ei luovuta ja jos se tippuu hitaasti niin silloin ne ei tule niin helposti takaisin, Terveisin: viikossa 5:n kilon laihduttaja.

Jos ei mitään muuta niin ainakin selluliitti on sulanut pois, näin sileä takapuoli ja reidet mulla on ollut viimeksi 14 vuotiaana :D

Niin ja liikuntahan kasvattaa itsetuntoa jihuu! Ja viikon päästä palkitsen itseni hajuvedellä ^^ ja siitä kuukauden päästä eräällä mekolla mitä olen kuolannut pitkään jo, mutta joka näyttää paremmalta sellaisessa vartalossa missä ei jenkkakahvat hyllyä. :D

pakko tämän on olla jonkinasteista masokismia että käy hikilenkeillä ja vaikka lihakset hellinä onkin niin fiilis on korkealla ja tahtois pian taas uudestaan samalle :D

HOMOESKiMO[Ei aihetta]Luonut: HOMOESKiMOPerjantai 14.08.2009 01:35

sanoin et oon lihonu, mut laihtunu kuitenki siitä kesän pahimmasta painosta(:
Laihdutus vinkki #1: Vaihda kahvi vihreään teehen!

Laihdutus vinkki #2: Juo paljon vettä päivän aikana!

---

No nämäpä olivat uusia. Kiitos vinkeistä Laihduttaminen.org!

L3MON3D[Ei aihetta]Luonut: L3MON3DTorstai 02.07.2009 13:11

mun vihjeet järkevään laihduttamiseen:

päivittäin vähintään tunnin lenkki (nopea kävely, pyöräily tai hölkkä)
päivittäin 1-2litraa vettä (mukana pullo lenkilläkin)
aamupalaksi jogurttia, mysliä ja ruisleipä, sekä vettä ja oikeaa vihreää teetä
lounaaksi salaatti tai ei mitään
illalliseksi lautanen puolillaan juomana vettä
iltapalaksi vielä hedelmä/jogurttia ja kuppi vihreää teetä
ennen nukkumaanmenoa puolen tunnin lihastreeni ja venytykset


p.s toi järkevä juttu oli huono vitsi XD

janinaa[Ei aihetta]Luonut: janinaaPerjantai 20.03.2009 03:56

Päivitys: Haha, eipä tänää tullukaa aikaseks punnita eikä Wiiällä ku on toi selkä ihan tohjona taas. No, käveltiin Pikkikseen ja takas, eli jotain on sentään tehty!:)

----

Nyt ajattelin kyllä aloittaa taas laihduttamisen, kesä tulee ja taas kiloja kertynyt. Wii Fitillä olis tarkoitus taas huomisesta aloittaa päivittäinen punnitus ja aerobinen workout + muutama lihasworkoutti.

Hyväksi tueksi ja motivoijaksi aattelin yrittää päivitellä ainakin viikoittain edistystä tänne niin että ei taas lähde lipsumaan! Jos aloittais taas tavoitteena -10kg, ja saavuttaisikin sen eikä taas -6kg jälkeen mene pizza-olut linjalle, arg!

Pikkuhiljaa taas. Kevätkin tulee niin voin taas alkaa ulkoilee päivittäisen kävelyn merkeissä, ja noi 7.krs rappuset olis taas hyvä takamukselle ja reisille ;)

Huomenna ensimmäinen punnitus Wiillä, aaaapua! Hahmo taas pyöristyy vähintäänkin takas siihen mitä oli pelin ostaessa, hitto ku kerkes jo taas päälle 3kg pudottaa. Itsekuria, itsekuria! Sitä kebabia ja pizzaa ei sovi tilailla vaikka oiski kuinka paljon helpompaa ku kaupassakäynti!

Eli olisi tarkoitus aloittaa huomenna eli punnituspäiväksi tulee aina perjantai. Jospa laittaisin jo valmiiksi tänne vähäksi aikaa eteenpäin ittelleni esitäytetyn kaavan jota aina perjantaisin päivittelen, sais järkeä ja rutiinin kehiin. :)

Pe 20.3 Paino:
Pe 27.3 Paino: Erotus:
Pe 3.4. Paino: Erotus:
Pe 10.4. Paino: Erotus:
Pe 17.4. Paino: Erotus:
Pe 24.4. Paino: Erotus:
Pe 1.5. Paino: Erotus:
Pe 8.5. Paino: Erotus:
Pe 15.5. Paino: Erotus:
Pe 22.5. Paino: Erotus:
Pe 29.5. Paino: Erotus:

[Hende[Ei aihetta]Luonut: [HendeTorstai 27.11.2008 18:11

alotin laihutuksen !!!
koska me lähtää kohta espanjaan enkä haluu olla mikää höllyvä läski makkara =)
tai merimakkara,merimakkaraa voi syyä :o

:)
Yllättävän helposti tämä laihdutus projekti lähti käyntiin. Tavattoman, jopa uskomattoman, vaikeaa sen aloittaminen on ollut. Helppo sanoa, että huomenna aloitan sen laihduttamisen, kuitenkin toteakseni huomenna, että huomenna aloitan ja niin edelleen.

Miksi rasvaiset ja suolaiset sekä sokeriset herkut ovat niin hyviä?

Laihduttaakseen on tehtävä valintoja, luovuttava jostain herkuista. On muutettava ruokatottumuksiaan kokonaisuudessaan. Aloitin tämän projektin kirjaamalla kaiken mitä tulee ostettua kaupasta, mitä kaikkea tulee syötyä ja mussutettua sekä milloin. Tämän jälkeen tein listan mitä ruokia ei enää osteta, millä se korvataan ja mitä suositaan sekä mitä ruokia en syö tai vähennän sekä mitä alan suosimaan. Esimerkiksi ostan nyt rasvatonta jogurttia, maitoa (oli jo ennestään) sekä vähärasvaisempaa juustoa, leikkeitä, lihaa, kanaa, margariinia jne. Leipänä syön ainoastaan ruisleipää, päälle tomaattia ja kurkkua. Syön kunnon aamupalan pelkän vaalean leivän sijaan esim. weetabixeja maidon kera sekä appelsiinimehua ja ruisleipää. Joka päivä monipuolinen ja vaihteleva lämminruoka mahdollisimman vähärasvaisena (ts. ei lisättyä rasvaa, raaka-aineet vähärasvaisia)

Kovasti saa taistella mielihaluja vastaan. Niin tekisi mieli mussuttaa karkkia tai jotain suolaista. Tehdä kasa voileipiä (paljon rasvaa, paksu siivu juustoa ja kasa leikkelettä päälle!). Nytkin jääkaapissa olisi lihapullia, mitkä on tarkoitettu ruokaa varten, mutta olisi niin kiva mussutella niitä kylmiltään :P

Viikko 2 takana ja äsken kävin vaa'alla. Tällä viikolla lähti maltillisesti, mutta samoin kävi ekana kertana Painonvartioissa, joten tämä oli odotettavaa vaikka tietysti pieni pettymys. Eikä tässä mikään kiire olekaan. Parempi hitaasti niin kroppakin osaa sopeutua muutokseen paremmin.

Kaikki pois saatu grammakin lasketaan! :)


2. viikko: -0,3kg
Kokonaispudotus -2,3kg
Jäljellä 35,8kg

markowskiKesäkuntoon -09Luonut: markowskiTorstai 30.10.2008 01:07

Viikko sitten aloitin laihdutusprojektin. Ajattelin, että voisin aina viikottain kertoa miten hommaa etenee.

Olen muutama vuosi sitten Painonvartijoissa saanut pudotettua 28 kiloa 115 kilosta 87 kiloon, mutta tavoitteeni oli 80 kg, Jostain syystä paino vaan ei laskenut niin alkoi pisteitten ja päiväkirjan pito vituttaa, joten homma jäi sikseen sillä hinnalla, että läskistyin korkojen kera pahimmillaan 121 kiloon.

Muutama viikko sitten kävin paita ostoksilla. Aivan turha mennä tavalliseen vaateliikkeeseen, sieltä mitään isoja kokoja mulle löydy. Vain isojen miesten liikkeistä löytyy koot mulle. Vantaan Jumbossa on kaksi isojen kokojen liikettä MR. BIG ja Living Large by Dressmann. Kokoja löytyy, mutta niin myös hintaa. Esmes keväällä ostin kahdet housut 120 egellä Living Largesta, kun tavan Dressmannista ois saanut NELJÄT samat pöksyt! Siellä vaan ei ole isoja kokoja (koot loppuu vyötärön mitassa 44, kun tarviin 52).

Tästä kyrpiintyneenä PÄÄTIN TEHDÄ ASIALLE JOTAIN! Nyt loppuu mässyn mussutus sun muu ylen syöpöttely!

Aloitan painon pudotuksen itsenäisesti ts. menen myöhemmin Painonvartioihin. Eka pudotan ilman pisteiden laskua ja ruokapäiväkirjaa 8 kg. Sen jälkeen pudotan 10 kg noudattamalla Painonvartioiden MP5-ohjelmaa (miehelle tarkoitettu paketti omatoimiseen painonhallintaan) ja tämän jälkeen päätän urakan Painonvartioissa.

Tänään oli eka punnitus, joka hieman jänskätti. Tässä tulokset:


Aloitus paino 118,1 kg, tavoite paino 80 kg, kokonais painonpudotus tavoite 38 kg

1. viikko: -2,1kg
Kokonaispudotus -2,1 kg
Jäljellä 36,1 kg
- Vanhemmat »