IRC-Galleria

[maanikko]

[maanikko]

Child is my name.

[ Onneksi nukuin tänään pitkään.. ]Keskiviikko 23.09.2009 16:42

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

.. sillä tämä päivän ensimmäinen ateria saa oksennuksen nousemaan suuhun.

Tavoilleni ominaisesti itseni vihaaminen on alkanut nousta niin suureksi tekijäksi elämässäni että olen päätynyt tekemään asialle jotain. Tai vielä ominaisempaa memi-toimintaa on, etten niinkään viitsisi tehdä asialle mitään kun että alkaa olemaan aika.

Eilen kaupassa totesin etten enää ole teini/masentunut/surkea/sairas/yhteiskunnan uhri tms. (enkä keksinyt ketään, kenen päälle syyn vierittää nykyisestä olemuksestani), ja hiihdin sille käytävälle johon tähän astisen elämäni kaikki sympatiat ja sääli on kertynyt: Luontais- & laihdutustuotteet.

Surullisena välihuomautuksena totean tähän väliin että itsesäälini hipoi mahdollisesti pilviä hiippaillessani kauniin ja hoikan ystävättäreni kanssa tuohon suuntaan.

Päädyin pitkällisen tutkiskelun jälkeen ostamaan suklaanmakuisia vähäkalorisia pirtelöitä. Luulen että kassa (nuori mies vielä - miettikää nyt tuotakin todennäköisyyttä, mieskassoja on ehkä yksi sadasta) ajatteli samaa ajatusta joka itsellä jurnasi takaraivossa. Kuinka säälittävää lihavan ihmisen on edes YRITTÄÄ moista? Melko sama jos menisin pizzeriaan, tilaisin pizzan tuplajuustolla, fetalla ja vielä hiukan sinaria päälle, ja alkaisin painottamaan että ruokajuomaksi lightti-kolaa?

Harmittaa menetetty 17 euroa, varsinkin kun pakkauksessa on n. 3 päiväksi ruokaa. Kahden viikon kick-starttiin vaaditaan siis 5 x 17 euroa=85 euroa. Voin rehellisesti sanoa, että tavallisen duunarin varannoista kahden viikon ruokarahaksi tuo on PALJON yhdelle hengelle. Harkitsen jälleen tupakoinnin lopettamista. Kirjoittaessani tätä lausetta haaveilen savukkeesta.

Eilen illalla päätin nautiskella kaikesta siitä mitä en pariin viikkoon saisi, eli ahmin ruisleipää ja puoli pussia karkkia. Voin kyllä vannoa että voin lievästi huonosti tämän jälkeen. Aamu (eli puoli tuntia sitten vietetty aika) alkaa siitä että etsin isointa lasiani, jonka löysin sängyn alta, tiskaan lasin ja täytän lasin vedellä, ja sotken kaakaojauheen näköisen jauheen veteen.

Ja jos ketään enää edes muistaa sellaista tuotetta millä yhdeksänkymmentäluvun alussa pikkulapsia kiusattiin, joku vilja-kaakao, lähinnä tätä makua voipi kyseinen olla. Liian makeaa..

Päätin äsken "aamupalani" ja voin hieman huonosti. Vatsaan on tömähtänyt kivi ja suussa maistuu imelältä. Tämän päivän aterioista on neljä nauttimatta.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kaikkeen sitä ryhtyy..
[maanikko]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.