IRC-Galleria

Chili con rastaKeskiviikko 21.11.2007 13:24

MOI!!
Eilen oltiin siskon kanssa itiksessä. Tarkoitus oli löytää siskolle hyvät pikkujouluvaatteet, mutta lopulta tulos oli, että sisko oli ostanut yhden topin ja korvikset ja mulla taas oli palanut 170 euroa! Eli helvetin tonni vanhaa rahaa... En tosin kadu yhtäkään ostostani ja olen iloinen, että voin panostaa pikkujouluihin laittamalla jotain uutta päälle. Tietysti juhlistin myös erästä tapausta... Nimittäin maanantaina kun menin kotiin ja tarkistin postista tullutta palkkaerittelyä, niin menin hiukan hämilleni. Jostain syystä palkan loppusumma oli noin 140 euroa suurempi kuin normaalisti! Kesti jonkun aikaa, ennen kuin löysin kuitista syyn tähän ja sehän oli palkankorotus :) Saan 90 euroa enemmän palkkaa kuussa ja siitä tietty verot pois. Lisäksi oli tullut korotus viime kuulta takautuvasti. Jihaa! Vaikka korotus ei paljoa olekaan, niin siitä tuli hyvä mieli. Raha se on pienikin raha.

No kuitenkin, mitäs sitä nyt tuli shopattua:
Pikkujoulukokonaisuus: ruskea pussihame (polvet paljastava), ruskea toppi, jossa koristusta yläosassa, ruskea bolero, korvikset ja elefanttikaulakoru. Erityisesti toi elefanttikoru on just hyvä läppä, koska meitä Norpe Suomessa kutsutaan "NorSuiksi"! Irtoaa varmasti läppää :)
LISÄKSI ostin 10-paria sukkia (värikkäitä!), kahdet sukkahousut ja viimeinen löytö kyllä kruunasi koko päivän: pitkä kaulaketju, jossa roikkui pieni punainen herätyskello! Ja se kello oikeasti toimii :) Eilen ihan fiilareissa katsoin siitä kelloa ja Teemukin laittoi sen kaulaan :)! hihi.
Eikä ainakaan sukkia tarvitse vähään aikaan ostaa.

Neljän tunnin shoppailun jälkeen olo oli väsynyt, särkevä ja hepulimainen. Harmitti kyllä, etten ehtinyt Liisaa nähdä, mutta siinä vaiheessa kun sisko vihdoin oli tehnyt päätöksen ostaa / ei ostaa, niin kello oli jo yli seitsemän ja kun Tiinakin sanoi, että Liisa menee kahdeksaksi kotiin. Hyvä, että päätin niin, koska Teemulle päästessäni väsytti vielä enemmän, enkä kovin kauaa hereillä pysynyt. Teemu oli ihanan hyväntuulinen illalla ja muljuttauduin syliin hetkeksi, mutta jäin siihen salaa torkkumaan.

Tänään aamulla heräsin omaan nauruuni! Muistan unekin, jonka näin ja jossa hihitin. Teemukin heräsi ja sanoi mulle, että nauroin unissani. Oli vissiin aika hauska juttu. Pyöräilin duuniin kevarista ja tässä sitä möllötetään, toistaiseksi hiljainen päivä.

Mulla on välillä outo olo itsestäni. Tuntuu ihan kuin joku ajattelisi musta pahaa tai tuijottaisi kera "evil eyen". Kuitenkin tämä olo usein häivenee kun saan seuraa ja jutustelen jonkun kanssa. Vainotan varmaan turhaan tällaista ja toisaalta, vaikka nyt saisinkin osakseni rumia adjektiiveja, niin mitä sitten? Enpä sille kuitenkaan mitään voi, vaan elän niin kuin parhaaksi näen. TOISAALTA taas ajattelen ehkä liikaa mitä ihmiset musta ajattelevat. Itsetunto on kumma juttu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.