IRC-Galleria

ohhhoijjakkaa...Keskiviikko 21.06.2006 17:46

No niin... Onpahan nyt tullut elettyä jonninmoisessa katveessa tässä jokunen viikko. Viisari on lämpömittarissa värähtänyt paikoin päälle +30:en asteeseen, ja se jos mikä laittaisi suun hymyyn, mutta aina valittava paskaduunari, ei tykkää hikoilla töissä. Ylenpalttinen suihkussa ravaaminen on perseestä. Heviä kuuntelevan suomimiehen pitäisi saada haista paskalle! PERKELES! No joo... Mutta hameväki ei sitten yhtään tykkäile hien hajusta...

Kesälomakin alkaa tekemään tuloaan ja sitä ennen olisi tarkoitus juhlia railakkaasti myös juhannusta, joka kurkkii jo kulman takana. Lopullinen toiminta suunnitelma jussin varalle on edelleen hieman avoinna, mutta tuttuun tyyliin täytyy miehen mennä minne kengät vie ja nenä näyttää. Koskaan ei olla sormi suuhun jääty ja tuskin niin käy nytkään. Kunhan taas pitää höseltää turhasta.

Aina yhtä ahkerana paskahousuna olen ottanut, tehnyt ja lipaissut tällä viikolla jokusen ylityötunnin. Perseestä on se. En suosittele. Mutta köyhän on pakko yrittää, kuten sanotaan.
Siirryin myös digitaali ajassa jälleen askeleen eteenpäin, sillä tähänastinen, aataminaikainen CD-Mp3 soittimeni sai jäädä telakalle ja kustansin itselleni Creativen ihka uuden Mp3- soittimen... Vinha peli ja kulkee töissäkin paremmin mukana. Työläisen hevaaminen on siis nyt helpompaa.
Nykypäivän kulutusyhteiskunta tekee meistä laiskoja paskiaisia... Sanokaa minun sanoneen...


-Jussina sitten ihan hellästi vaan... Kvartsia?-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.