IRC-Galleria

Muutto... Koulu... Yö... Blaah...Perjantai 22.08.2008 07:12

Tjaahah... Kesä on ikävästi alkanut laskea suojaustaan ja viilentyvät illat alkavat vahvasti puhua siitä, että syksy ja talvi runnovat voimakkaita oikeita suoria vasten arvaamattomien kesälomalaisten kasvoja. Myös allekirjoittaneen kesäloma alkaa vetää viimeisiä hengenvetojaan ja kouluun palaaminen on ajatuksena kenties yksi kuvottavimmista. Rästiin jääneiden tehtävien ja suoritusten muistelu aiheuttavat vatsan alassa voimakkaita kiputiloja. Mielessä on siintänyt monenlaisia ajatuksia; alan vaihto, välivuosi jne. Näillä näkymin kouluun reilun viikon kuluttua kuitenkin palataan. Mieli maassa ja leuka rinnassa.

Työsarka on ajanut miekkosen JÄLLEEN kerran yövuoroon. Yölliset visiitit loppuvat kuitenkin ennenkuin ehtivät alkaakaan ja huomenna pitäisi alkaa jälleen ruuvata unirytmiä vastakkaiseen suuntaan. Epämieluisaa puuhaa ja onnistuu harvoin suunnitellusti.
Väsymyksen ja alituisesti vapaa-aikaa haittaavien töiden ohessa on ahavoitunut kulkija kuitenkin onnistunut löytämään itselleen asunnon. Kulkumatkaltaan huomattavasti lähempänä opinahjoa sijaitseva luukku on kuluneiden viikkojen aikana täsmällisesti vastaanottanut sisuksiinsa allekirjoittaneen maallista omaisuutta. Asunto on täyttynyt hitaasti mutta varmasti ja muuton viimeisiä silauksia ollaan vetelemässä, kunhan yövuoron viimeiset hetket vaipuvat historiaan ja ahertaja saa valtion luvan poistui työpisteeltä kohti asuinpaikkansa hellää huomaa.

Radiopuhelimen kohinasta kolleega kutsuu toveriaan tupakalle. Myöntävä vastaus ja hän poistuu...

- PISSAA JA PASKAA!-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.