IRC-Galleria

Eka lähetys oli ja... meni...Lauantai 21.10.2006 01:34

Jubajubahei... Eilen siis rykäistiin Meduusa- tv:n uusi kausi käyntiin ja nyt aletaan porskuttaa lähetystä eetteriin joka torstai klo.14.00 (kaikki siis katsomaan ja kuulemaan www.meduusa.tv).

Ensimmäinen lähetys meni varsin mallikkaasti. Pientä viilaamista on vielä kaikilla osa-alueilla, mutta kuten monet totesivat: "Ensimmäiseksi lähetykseksi tää meni ihan v*tun hyvin!"
Pientä paniikin poikasta meinasi housuihin valahtaa, kun muutamia minuutteja ennen show:ta loppui mikistäni patterit. Ei kuitenkaan syytä huoleen! Patterit vaihdettiin vankalla ammattitaidolla, äärettömällä nopeudella ja ketteryydellä. Pro- meininkiä siis aivan täysin ;)

Palaute lähetyksestä oli vaihtelevaa, mutta pääosin positiivista. Ihan kingi- setti toisinsanoen. Eivät vain paskiaiset tajua hyvän päälle yhtikäs mitään...

Aloitimme myös juontaja parinin Merin kanssa uuden ohjelma tradition. Ohjelman viimeisen juonnon vedimme nimittäin toistemme vaatteissa! Hiusteni vajaasta mitasta johtuen, jouduin iskemään päähäni ihanan oranssin peruukin. Tunsin jälleen itseni mieheksi... On ihanaa olla maskuliininen... Mitä jatkoa sitten seuraa? Jaa-a... Se selviää vain ja ainoastaan seuraamalla ohjelmaa! Olkaa ihmiset uteliaita ja valppaita! Lupaan kuitenkin, etten riisu itseäni alasti. Rahani eivät riittäisi henkisistäkärsimyksistä johtuviin korvausmaksuihin...

- KALIMAAAA! -

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.