IRC-Galleria

absolutismin aika on ohi...Sunnuntai 26.11.2006 19:02

Eilen se sitten tapahtui. Miltei kuusi (6) viikkoa kestänyt kännivapaa putkeni saavutti arvoisensa päätöksen. Innoittajana toimi äidiltäni saamat 24 pulloa Smirnoff Icea... Kieleni alkoi kostua ja mieleeni hiipivät humalan aiheuttamat, kaukaiset, lämpimät muistikuvat. Jossain näillämain oli pelini pelattu. Kori pykälään, mies matkaan ja kohti KYAMK:n Rykmenttisalia (studiota). Olin positiivisesti yllättynyt. Tuottajamme Teemu oli ostanut minulle Strabbing Young Laddin levyn Heavy as A Really Heavy Thing. Kiitos Teemu. Aivan perkeleen kova levy!

Kuvasimme pornoa. Enkä valehtele pätkääkään. X-Rated kamaa... Huhhuh... Toivottavasti saavat siitä joskus väsyttyä jonkinlaisen spotin. Itsehän olin kyseisessä pätkässä miespääosassa ja jo pelkästään pitämäni tekoviikset antavat aihetta spotin tarkistamiseen. Rumaa se oli. Mutta mitäpä sitä edelleen voisi odottaakkaan?

Kun kuvaukset oli saatettu päätökseen olikin aika siirtyä ryyppäämiiseen. Kyllähän sitä harrastettiin jo kuvatessa mutta nyt alettiin keskittyä kunnolla olennaiseen. Humalahakuinen ilmapiiri toimi erinomaisena innoittajana kun tyhjensimme pulloja yksi toisensa jälkeen. Kuuden viikon alkoholipaaston huomioon ottaen, kilisi viina päähän yllättävänkin vaisuin tuloksin. Odottamaani nopeaa nousua ja sitäkin nopeampaa laskua ei ollut kuuluakseen. Laskua lähdettiin etsimään kaupungilta. Seuraava rasti oli Bar Lasihelmi. Lasihelmessa mm. kanavapäällikkömme tarjosi minulle syntymäpäivä paukun. Tilauksena ohjeistuksena oli kuulemma toiminut seuraavat sanat: "Joku mahdollisimman gay ja pinkki..." Kiitos Mika. Makeaa oli ja kilisi kyllä. Humala alkoi lähteä vahvaan nousuun, kun baarimikko tekaisi kummallisen ruskean valkovenäläisen. Toivottu olotila alkoi olla saavutettuna mutta, kuten aina, valomerkki tuli ennenaikojaan. Suuntasimme House Of Rockiin ja laskuhumala alkoi riepotella kirjoittanutta. Ilta siis oli tulossa kliimaksiinsa. Pilkun tullessa olikin väsynyt sankari jo valmis poistumaan kohti sängyn lämpöä. Kaikinpuolin onnistunut ja hauska reissu. Kaikki mahdolliset tavoitteet tuli saavutettua ja negatiiviset sudenkuopat kierrettiin onnistuneesti.

-emmää tiedä... mutta mä oon ainakin ihan vitun kännissä..-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.