IRC-Galleria

...ja hupsista... lurpsista...Tiistai 09.01.2007 03:13

Niin kehvelin nopeasti se aika on juossut ohi, että tyhmänä penkereelle toljottomaan jäänyt juntti, joutuu toteamaan vuodeksi 2007...
Eli joulut on vietetty, kuopattu ja päälle naurettu. Uusivuosi meni jo menojaan ja kaksi päivää elämästä vienyt, humaltunut ajanjakso on jätetty muistojen veikeän ilokavalkaadin runsaaseen joukkoon.

Varsin ruhtinaallinen joululoma antoi uutta pontta opiskeluun, vaikkakin sekoitti totaalisesti nuoren urhon unirytmin, jonka voi todeta kyseisen tekstiraapustuksen ajankohdasta... Siitä emme kuitenkaan ole huolisamme vaan noudatamme ammoitettuja vanhan kansan viisauksia, kuten; "sillä se lähtee millä on tullutkin!"

Loma oli kuitenkin kokonaisuutena enemmän kuin positiivinen kokemus ja kirjoittanut keskittyi suurten elämää mullistavien aktivitteettien sijasta lähinnä lepuuttamaan taisapainoelimiään, horisontaalisessa tilassa. Jokunen tunti saatiin takaisin varmaan niitä velkojen puolelle räsähtäneitä uniakin. Tarpeeseen tulevat, kunhan taas hullunmylly pyörähtää kunnolla käyntiin. Ja tässähän sitä jo kirjoittaessa kerätään uutta univelkaa vanhan päälle. Taitaa kohta olla unimatti ovella velkojensa perässä... (?)

-it ain't over 'til it's over-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.