IRC-Galleria

Näillä mennään...Tiistai 30.01.2007 23:04

Tjaahas... Tässähän on tuasen tapahtunut kaikenmoista, sitten viimeisen sydänveren vuodatuksen. Talvi päätti täydellä teholla laukaista itsensä pahaa aavistamattomien suomalaistampioiden niskaan ja pakkasen paukuttamien metsien kansa on jälleen kuin ällikällä lyöty. Itsekukin tärisee pakkasen kourissa hampaat laukkakomppia täristen ja etsien päälleen vielä sitä yhtä ja ratkaisevaa vaatekerrosta.

Meduusa TV:n juontajan pestini sai myös jatkoa. Hyvillä mielin ja innokkaina otamme vastaan tämän haasteen. Uudistuksia on luvassa, joten kiinnostuneitten kannattaa pysyä viritteillä. Uusi kausi lirvautetaan näillä näkymin käyntiin ensi kuun 22. päivä.

Autojen kanssa on taas vaihteeksi enemmän kuin tarpeeksi ongelmia. Toinen tarvisi saada läpi katsastuksesta ja toisesta levisi kytkin. Aijai... Nannaa on tämmöinen. Isi- leasing autolla on tietysti kiva ajella, mutta omien autojen kunnon surkeus saa aikaiseksi muutaman hyvinkin ärtyneen ärräpään. Mutta kaikki käänty vielä parhain päin, kuten laulussakin sanotaan.

Alkomahoolia... Kyllä! Tekisi kovasti mieli! Opintotukia odotetaan pitkin kielin ja uupunein silmin. Ne voisivat jälleen tarjota mahdollisuuden siihen pakolliseen olotilan totaaliseen nollamiisen, jonka tämä viisaiden eines mukanaan tuo. Uudesta vuodesta on kuitenkin aikaa jo vierinyt ja mies tuntee itsensä janoiseksi... Tätä odotetaan...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.