IRC-Galleria

[maanikko]

[maanikko]

Child is my name.

[ Puhelinmyyjä avautuu ]Torstai 02.04.2009 22:32

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Reagoimista kun puhelinmyyjä soittaa:

1. Unohda toki, että langan päässä on oikea ihminen. Hänellä on siis tunteet ja kyky ajatteluun. Myös hänellä saattaa olla paha päivä, mutta toisin kuin sinulla, arvon a(a)siakas, hänellä ei ole oikeutta sitä langan toisessa päässä olevaan purkaa.

2. Emme päätä ruohonjuuritasolla omassa tele-centterissämme, mitä toimeksiantajamme haluavat meidän myyvän sinulle, emme edes suoraan työskentele heille vaan oman yrityksemme kautta. Mikäli palvelu/tuote jota tarjoan on mielestäsi täyttä paskaa, sinun ei sitä tarvitse minulle alkaa purkamaan - lähetäthän palautteen suoraan palveluntarjoajalle.

3. Aikuinen ihminen soittaa aikuiselle ihmiselle - sinun ei siis tarvitse tytötellä minua, eikä alkaa huutaa, lällättää, kiroilla, alkaa itkemään, uhkailla poliisilla, kertoa mitä housuistasi löytyy, esittää treffi-kutsuja..

4. Jos mielestäsi on posketonta, että tavoittelen sinua tuntemattomalla numerolla, älä vastaa vain kertoaksesi tämän ja lyömällä luurin korvaani kirosanojen säestämänä. Ja uskonpa, että minä itse / pomoni / Suomen laki tietää tästä asiasta eniten, eli TUNTEMATTOMALLA SOITTAMINEN MYYNTITARKOITUKSESSA(KAAN) ei ole laitonta ja teet itsestäsi pellen kun muuta väität.

5. Minua on turha syyttää ahdistelusta, jos sinulla on puhelinmarkkinointikielto puhelimessa, ja se on mennyt 2 vuotta sitten voimasta. On myös todella typerää väittää julkisesta puhelintietokannasta poimittua numeroa salaiseksi - kannattaisi ehkä seuraavan kerran kun osallistuu ties minkä maailmanympärysmatkan arvontaan miettiä, kenelle tietonsa luovuttaa : )

6. Ei, en voi antaa sinulle spiikissäni vastauksia IHAN KAIKKIIN kysymyksiin, varsinkin niihin jotka eivät aiheeseen liity, ja vaativat vuosien opiskelun ja huippuosaamista. Olen siis puhelinmyyjä, en insinööri.

7. Ei, ei ole yhtään söpöä että pikku Veikko Veli-Matiaksesi 3 wee ottaa sinulta puhelimen kun et itse jaksa kertoa ettei sinua kiinnosta ja lällättelee. Ylipäätänsäkkin kannatan sterilointia kaikille niille vanhemmille jotka lastensa kuullen kohtelevat asiallista (!) puhelinmyyjää kuin saastaa mm. kiroamalla puhelimeen tai laukomalla karmeita sanoja luuriinsa.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Mikä ala! : D
xxx [maanikko]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.