IRC-Galleria

[maanikko]

[maanikko]

Child is my name.

[Julian McMahon oli KUUMA]Perjantai 29.02.2008 00:18

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

..olkoonkin että roolihenkilöllään (Christianilla) on ilmeisesti tunteita Seania kohtaan? Eniveis. PoikaraGGaus kaunistaa iltaani <2

Arvatkaa mikä on perseestä? Se et joutuu olee polvillaa tietsikan äärel ku avokki ei oo tyhjentän ATK-tuolia vaatteistaan? Ja siis ku on mustelmat aamusesta polvissa?

Äske se kävi lukees tän mun olan takaa -> tyhjens tuolin -> tarjos tuolin mulle. Wanha Pariskunta ja elämää suurempi intohimo; mitä sitä turhaan keskustella kun voi kirjoittaa sanottavansa galleeriaan (ja Ville ilmeisestikkin "oikeeseen irkkiin") ; DDD

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

... Eli ihanainen Julian McMahon (Christian Troy, Nip/Tuck eli Muodon vuoksi MTV3 20:55-22:00) on telkussa!

Siis en ole tv:n orja enkä mikään mutta JULIAN McMAHON, arr! <2

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

[Tein äsken PahaKurjet]Torstai 28.02.2008 16:02

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

..eli äsken soi radios Apulannan "Käännä se pois", ja n. 15 sekuntia ennen loppuu aloin kuulemaanki sitä kappaletta silleen et WOW, tulee hyvä (ja aikaste vanha) biisi !!!

Ja istuin siis ration vieres koko ajan : DDD

Hmm'm ei tää ol kyl lainkaa nii hauskaa keskenään mutta raportoinpas silti : )

- - - - - - - - - - - - -

[Elämä voittaa]Torstai 28.02.2008 11:33

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Pääsin töihin. Tosin molemmat polvet auki kun pikkulapsella. Kompastuin kömpelyyksissäni johonkin hupaisaan jääkokkkareeseen kun panikoin nähtyäni bussin enkä katsonut jalkoihini. Mun paremmat mummo-sukkikset on nyt reikäisät. Onneks on pidempi hame päällä niin ei sitä huomaa jos kävelee hitaasti.. Mutta silti.

Tauti jyllää mutta MINÄ TAIVU EN KOSKAAN!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Humpparallaa torstaisille öttiäisille,
[maanikko]
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

.. vaivuttuani syvään kooman kaltaiseen tilaan VAADIN että vähintään Housen tiimi tutkii tapaustani.

Ville tuli vähän vaille viisi kotiin, ja sitä ennen olin saanut itseni repimällä sängystä ylös joksikin puoleksitoista tunniksi. Että sain otettua lääkkeeni ja syötyä jtn. Makasin vaan selälläni, aina kun hiukankin havahduin en oikeasti jaksanut nostaa edes kättäni. Nyt olen ollut reippaan tunnin ylhäällä ja joka paikkaa särkee ja silmiä painaa. Meinaan, olen nukkunut joka yö piiiitkät yöunet koko saikun ajan.

Eikä tämä ainakaan kuumeista johdu, ei mulla ole näinä kolmena päivänä ollut kuin 37.-37.5 astetta LÄMPÖÄ, ei siis edes kuumetta.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Unitauti? Tosin pitäisi olla Afrikassa mutta eniveis..

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Edes riita ei jaksanut piristää vaikka adrenaliinia pitäis sillon tulla vereen. Otettii matsii siitä miksi mun saikun aikana ei ole ollu ku kaks vaihtoehtoa; joko olen yksin aamusta iltaan tai mein olkkari on täynnä teekkarin alkuja. Oikeesti, eilen Ville ronttas meil kaks kaveriaan ja ne oli täällä.. vissii yhteen asti yöllä? Siin vaihees aloin olee jo sillee kovaäänisesti että HOH HOIJAA TAIDANPAS MENNÄ TÄSTÄ NUKKUMAAN. Ja minkäs siinä sanoo jos toinen soittaa ja kysyy et saaks ne tul käymään hetkeksi (joo tosi hetkeksi), ku varmaan istuvat kaikki pää kiinni samassa luurissa (ei kuvainnollisesti), kiellä siinä sitten.. Ja ihanaa et joutusin pika siivoon koko kämpän ennenku ne tuli ja ONKO MUA EES KIITETTY SIITÄ, ONKO.. Ja olin sanonu aikasemminki tost Villel. Ku sen kamui kävi tääl jo v-loppuna ja olin vaan sen jälkee ku ne lähti et pliis, ei enää ku oon kipeenä ni vieraita.. Ja tänään, tänään se ei ees (ymmärtääkseni) mennyt kouluun mutta sain silti maata koomassa keskenäni koko päivän. Oli ollu kaverillaan ja koulussa juoruumassa. Nyt kon kysyin voitaisko sit tehä jtn yhdessä niin ei, nyt kouluhommat ovat liian tärkeitä..

Kaipaan kotiin. Ei tää Tre:n asunto ees tunnu kodilta ku joltain sekaselta opiskelija-boxilta. Kaipaisin edes lähemmäs keskustaa. Pois opiskelija-asuntoloista. Ja eniten kaipasin sitä että rakas kämppikseni säätäisi noi vitun bassonsa niin ettei koko kämpän irtaimisto pomppisi paskan musiikin tahdissa !!!

Mutta en vissiin tosiaan kaipaa muuta ku mun perhettä ja ystäviä. Itkettää. Mutta siihen on oikeus kun lämpöä on.. 37,3 (mitä vittua, mittasin joku tunti sit ja sillo oli 37, ihanaa..), paska fiilis ja tänää tulee joku ulkkari paikalle avaimien vuoksi ja mun pääs on nolla sanaa englantia..

Onneks huomen töihi tekee kuolemaa. Eri seinät ympärillä auttaa mielialaan kummasti. Olen vitusti jäljessä töistä ja nyt sain messevän migreenin kaiken tämän saatanan sonnan kirjoittamisesta.. Meen hakee buranaa. Jos toi lämpökin alenis sillä..

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ruikuttava / Jäkättävä / Kuumeileva / Ellottava
akka

[Day nro 2]Tiistai 26.02.2008 13:37

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Huh, toka "virallinen" saikku-päivä. Tuntuu osapuilleen siltä että pää räjähtää. Mutta ei migreenimäistä, voimakasta ja tasaisen tylsää kipua vaan "välähtelevämpää". Oli pakko nousta tähän istumaan ku koitin torkkua sängyssä selälläni, aloin tuntemaan ällöttävästi sydämenlyönnit selkärangasta patjaa vasten tosi voimakkaina ja takovina (niin joo siis perversio nro 321 jonka vaan lähimmät tietää.. esim. kun on sormet lomittain jonkun kanssa niin, ettei kävellä vaan vaikka maataan sängyssä sylikkäin niin, että sormia jotenkin pääsee puristamaan siten, että tuntee YHTÄ AIKAA KAHDEN SYDÄMEN LYÖNNIT, kuvottaa mua tosi paljon.. että se siitä romantiikasta sitten.).. Sain poskiontelotulehdukseen antibiootteja. Tähän mennessä olen melkein oksentanut, ja huimannut on niin että olen kävellyt päin seiniä. Ja siis tähän mennessä nielty yksi tabletti. 7 jäljellä. Odotan kauhulla puoli yhtä ja sitä, mitä sitten tapahtuukaan kun on tabletti nro 2 vuoro.. : o [ edit: Mutta positiivista; pariin viikkoon eka aamu ku ei ollu kuumetta! Nyt on kello 11:26 ja kuumetta on.. (odottaa kuutisen minuuttia) 37.2. Jee jään ehnkiin eniveis! ]

Tajusin eilen jtn sellaista että melkein aloin parkumaan (huom, mahtavaa, en siis saanut räkäistä itku-raivari-kohtausta, wow! Kehitysaskel, Memi henkinen ikä 5 v on nyt.. Memi henkinen ikä 6 v! jee!) odottaessani bussia kotiin; mitä mä elän, hyvällä tuurilla vielä 50 vuotta, niin koko se aika, aina kun tulen saamaan pikku flunssan niin se syö tiensä poskionteloihin. Sairastamista ja antibioottikuureja. Enkä halua kuulostaa ruikuttavalta, syöpää sairastavilla on TAATUSTI paljon kamalempaa ja vaihtaisivat osaa minun kanssani heti. Mutta, sairastan poskiontelotulehduksia n. 3 kk:n välein, ja jokainen yleensä uusii ja vaatii putkeen toisen kuurin. Ja puhumattakaan kaikesta kivusta mitä tämä tuo mukanaan; mut on punkteerattu nyt neljästi (ehkä enemmän?), sorkittu nenän arkoja limakalvoja, mietiskelty ja diagnosoitu, ja jopa leikattu kerran. Paljon kipua ja tohon jälkimmäiseen luulin kuolevani ku ei enää hengitys pelannut jonku tyhmän allergisen reaktion takia. Ja minkä takia? Jotta mikään, ei oikeasti yhtään mikään, ei muuttunut. Puhumattakaan siis siitä että lisäksi olen sairastanut kaikki mahdolliset ylähengitysteiden vaivat.

Viimeksi kun kävin yksityisellä lääkärillä joka tutki poskiontelot super tarkkaan, kunnon röntgenet, tähystykset (hmm sanotaankohan sitä tähystykseksi? No jokatapauksessa, laite painetaan poskionteloiden päälle ja katsotaan millaista kaikua saadaan. Ilmeisesti asialla on jtn tekemistä röntgenien kanssa, ja onneksi on kivutonta.) sekä pari punkteerausta, ei osannu sanoa mitään muuta ku että siellä on kaikenlaisia kivoja karvaisia kavereita, mutta ei mitään mikä aiheuttaisi jatkuvaa ongelmaa. Tiedättekö, hänen seuraava ehdotuksensa olisi HAMMASLÄÄKÄRI, se selittäisi kuulemma kasvojen kivut (too bad että olin ollu just pari kuukautta sitten tarkastuksessa ja kaikki oli ok). Ja jos ei muu auttaisi niin paikallispuudutuksessa (!!! Kiva olla hereillä ja nähdä kaikki terävät instrumentit ja ennenkaikkea, kuulla kuvottava rasahdus kun mennään sisään) mentäisiin "poskesta" läpi (joteksi nenän vierestä, onteloiden yläpuolelta, "poskesta" läpi) ja tutkiskeltaisiin siinä että mikäs on.. Ajattelin skipata. Hädin tuskin selviän punkteerauksestakaan pyörtymättä. Ja luulen että mun kohdilta on valttikortit onnistuneissa leikkauksissa käytetty. Siis mikäli edes tarjoaisivat muuta kuin paikallispuudutusta vaihtoehtoina. Kun silloin.. kun luulin kuolevani ja se kaikki.. onneksi aivot ovat siinä mielessä armeliaat, että tarjoavat mielelle armaan unohduksen monesta kammottavasta asiasta. Mutta ei siitä alkukantaisesta, villistä pelontunteesta, kun tietää että pitäisi rauhottua että saa henkeä.. se paniikki.

Hmm'm ehkä olenkin tyytyväinen näin. Mutta nyt taidan mennä keittämään teetä ja niistämään. AnGstailut tältä erää taas kirjattuna. Ällöttävillä yksityiskohdilla höystettynä. Omituista ettei mulla oo salaisia tai vähemmän salaisia ihailijoita.. Mistähän johtuu, ku netis olis kaikki mahdollisuudet olla kiehtova, mystinen ja salaperäinen? Taidanpa olla täällä(kin) vain liikaa oma itseni.. x D Hyvä suoritus tältä päivältä ; D

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ainiin joo ja sen verran pitää vielä avautua että hänen kuninkaallinen korkeutensa valehteleva yli-narttu sai rakkaat lattian peittimensä takaisin. Ja nyt ei tosiaankaan huvita enää kuulla eksoottisesta ulkkari-muijasta enää mtn, kiitos : )

Ville on suhtautunut tähän(kin, yllättäen) paremmin ku mä. Mä oon keskittyny kiehuun raivosta, Ville jopa kävi korjailees sen konetta / nettiyhteyttä tms. muutamia viikkoja takasin.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Humpaten räkäisesti vihellellen keittiöön,
lievästi pärskivä [maanikko]

[Thih]Lauantai 23.02.2008 14:33

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Mun perään luvattiin äsken kattoa vähän. Et en sit saa kattoo Syntisiä Sisaria (SUBilta tänää klo 21-22, joku uus sarja, tai ainakaa en oo ite kuullu siitä) ilman seurauksia : D Aika raakaa, voiko tän jo luokitella henkiseksi parisuhde-väkivallaksi, mult sensuroidaan kaikki PORNO! : D Onneks ei sentää tätä mikä nyt soi (Herra Ylppö ja ihmiset - Porno) : D

Niin joo ja kuumetta tänään 37,3 ja migreenin poikanen. Taidan alkaa painaa duunii nyt ku viel voi. On tunne et huomen asiat on huonommin. Sit kiva jos ei oo saanu mtn aikaseks. : p Ai nii joo mut pitää latailla mese (jos saan sen toimiin lepardini kanssa yhteen). Että hommiin siis söör.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Sensuroitua elämää ja non-erotiikkaa,
Tre:n harjun notkosta dataileva [maanikko]

[Ei aihetta]Perjantai 22.02.2008 18:28

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Säikähdin, sydän takoo, thih aika pentu : D

Kuumetta 37,2. Ehkä vähän, mutko normi ruumiinlämpöni on n. 36,4 niin tää kohisee jo päässä. Nyt alko HÅT-iltamat, lähen vikitteleen miähii ku oon niin kuuma : D Taivas mua paleltaa! : /

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

HÅT
[maanikko]

[Piu]Perjantai 22.02.2008 17:16

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Huh, olipas tääs aika kiivasta menoa.. Perjantait on aina silleen että töihin - > paahtaapaahtaapaahtaa -> syö n. yhden maissa -> paahtaapaahtaapaahtaa.. kunnes kello on armeliaasti lähemmäs kolmea. Huh, laskutus on aikamoista.. Mutta alan olemaan siin jo puoli eläin : D Kivaa tehdä joskus jotain kirjaimellisesti "arvokasta", kun isoja summia kertyy pienistäkin laskuista omien pikku kätösten naputellessa tietoja laskutusohjelmaan..

Olin myös aika unohtunut jonnekkin ku katoin äsken et hmm, kaks viestii tullu enkä oo mitää huomannu vaik känä vieres ÄÄNET PÄÄLLÄ. : D Hyvä Memi : D Ai niin joo, ihanaa et yks asiakas vastas mun lähettämään oikovedokseen tänä aamuna s-postitse "Huomenta emppu..". Olin hiukan et wtf, mut ei siin sit mtn, ehkä oon sen kaa beeest freeendssei nyt sit : D Tosin mun parhaat kaverit kyl tietää et mua ei suinkaan sanota empuks (Emppu on miehen nimi) vaan mieluiten Memiks - isä sanoo lisäksi Emmukaksi, äidin miesystävä Amyksi ja työkaveri Emmystiinaksi, mutta jälkimmäisillä on poikkeuksellinen lupa väännellä : D

Olen edelleen aika kipeenä (on kuumetta - tuntuu oudolta ku silmämunat tuntuu "palavan" kuopissaan) ja aika väsynyt, Ville on vielä heikommassa hapessa. Harmittaa ku jää TAAS kynttiläkutsut väliin, ja lisäks kaverin bileet : p Lisäksi v-loppuna tuha vuot töitä, molempina päivinä, nyyh.. Mutta kerrankaan ei ole sellaista oloa et NÖÖÖYY, MIKSEN PÄÄSE ULOS, pitämään kavereiden kanssa hauskaa.. Nyt on ihan tarpeeks juhlistettu ed. v-loppuna. Seuraavan kerran ties milloin aikaa juhlimiseen (vappuna? vaikka en siis TODELLAKAAN ole täyttämässä pyöreitä, prkl! ei voi ol näi pahaa parinkympin kriisii : p ), nyt koittaa pärjätä tällä "varastoon juhlitulla".. Noh, ehkei sentään ihan vappuun siirry ku kamuillaki on synttäreitä ennen. Mutta eniveis. Hengittelen syvään ja rauhallisesti, nyt on vain työnteon aika..

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Aww, Herra Ylppöä haastateltiin radiossa aamuste. Siinä mies mun makuun ; D

Herra Ylppö ja Ihmiset - Porno

" Ilmastonmuutos ei paina mua, sodat ei paina mua
Kuolema ei koske mua
kun mä painan sua
Mut sä petyit muhun
en ollutkaan mitä toivoit
En ollut vanha ja likainen

Porno!
Porno, porno!
Porno, porno!
Porno, porno!
Porno!

Sä et myynyt sieluasi
paholaiselle
Paholainen taisi myydä
omansa sinulle

Porno, porno!
Porno, porno!
Porno, porno!
Porno!

Kaikki haluu sut
Sä et tahdo muuta
kuin hengittää sisään
sisään ja ulos

Sä et tahdo mitään muuta kun sisään ja ulos
Sä et tahdo mitään muuta kun sisään ja ulos
Sä et tahdo mitään muuta kun sisään ja ulos
Sä et tahdo mitään muuta kun sisään ja ulos
Sä et tahdo mitään muuta kun sisään ja ulos
Sä et tahdo mitään muuta kun sisään ja ulos
Sä et tahdo mitään muuta kun sisään ja ulos
Sä et tahdo mitään muuta kun sisään ja ulos

Sisään ja ulos
Sisään ja ulos
Sisään ja ulos
Sisään ja ulos
Sisään ja ulos
Sisään ja ulos
Sisään ja ulos
Sisään ja ulos "

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

[maanikko]

(ei tahdo muuta
kuin hengittää sisään
sisään ja ulos)

[ . . . ]Torstai 21.02.2008 12:56

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tehtynä tai tekemättömänä
on mielessämme asioita
jotka ei avaa uksia taivaisiin
kirous perisyntisten
ihmisen kuolevaisen

( Nainen salamoista
korkeajännitteestä
nauraa kyyneleet ripsillä
- pidä kiinni päästä irti
anna olla syleile elottomaksi)

Joka päivä nousee
kulkee roudassa maan
harsot silmillään
kadoksissa velvotteissa
hukkuneena levottomuuteen

On päivä jolloin on poissa
juossut aamuaurinkoon
yöhön katsomaan punaista silmää
varjot peittävät hyvin sielua
ukonilma on kuitenkin matkaaja

Viipyä täällä pysyä aloillaan
huomiseen tai elon keskipäivään
vuodet repivät uomiin
kangistavat kaavoihin
- mitä kaipaa minne menisi?

Toiset nauravat hullun sisimmälle
eivät houkat tiedä puoliakaan
sanovat ääneen luotettuni
toverini taiston pauhussa
kuitenkaan kuulematta petturia

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Oon aika katkera siitä etten nähny punasta kuuta ku ol nii pilvistä :' / Hyppelin ympäri kämppää ja juoksin ikkunasta toiseen MUTTA EI, NYYH : p Ville ei jaksan ees kammet takamustaan sängyst vaik ois ollu harvinainen punainen kuu. No oli harvinaislaatusta valosaastetta + pilviä et ei ehkä siinä mtn.. : p

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Taivaanrannan tiiraaja ( / maalari )
[maanikko]