IRC-Galleria

[maanikko]

[maanikko]

Child is my name.

[Memin möksötyS]Sunnuntai 21.01.2007 18:47

-

Eli nyt piisasi. Viimeaikaisten tapahtumien nojalla julistan itseni sosiaaliseksi erakoksi. Nyt riitti kaikki kusettavat ja linssiin viilaavat tuttavuudet, aion viimeinkin tehdä jotain, josta olen pitkään haaveillut, eli olla ystävä omilla ehdoillani.

Tunnen liikaa ihmisiä, jotka ovat mielelläni ystäviäni, kun haluavat jotenkin hyötyä minusta. Olen empaattinen, ja tähän asti olen pitänyt sitä vahvuutenani. TÄSTÄ ETEENPÄIN SE ON HEIKKOUS.

En enää halua, että ihmiset ottavat minuun yhteyttä silloin, kun kaipaavat kuuntelijaa ja ymmärtäjää - mutta eivät ikinä hyvinä hetkinään. Olen kyllästynyt siihen, että kilttinä tyttönä pyrin aina ymmärtämään, aina kuuntelemaan ja aina auttamaan - saamatta itse mitään takaisin. Kuitenkin itse pyrin pitämään ystävyyssuhteet edes jonkinlaisessa kuosissaan, ja annan aina anteeksi. Nyt riittää.

Eli rakkaat ystävät, täten Memi julistaa:

ETSIKÄÄ UUSI KYNNYSMATTO!!!

-

Ette muuten usko, miten hyvältä tuntui kirjoittaa tämä päiväkirjaani. Rakastan teistä jokaista, mutta olen tajunnut erään asian, ja se on se, että minulla on oikeus arvostaa myös itseäni. Pidän mielelläni sydämessäni ystävät, jotka arvostavat minua tälläisenä kuin olen (koittamatta käyttää minua hyväkseen), ja luulen, että he tietävät, keistä on kyse.

Kiitos kun olette olemassa, teette arjestani juhlaa! <2

-

ystävyyssuhteiden risuja ja ruusuja ihmetellen,
xxx [maanikko]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.